Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Προσφορές RedmiBook 14.0 με i3-8145U στα 418€!

[55€ κάτω!] RedmiBook 14.0 με i3-8145U στα 418€!

-

- Advertisement -

Δεν θα βαρεθώ να το επαναλαμβάνω μέχρι να το χωνέψετε: είναι πλέον γεγονός ότι η EU Priority του Banggood ΔΕΝ έχει τελωνείο.

Οπότε μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε προσφορά από το συγκεκριμένο κατάστημα σε laptops/προτζέκτορες και γενικά σε κάθε βαρύ αντικείμενο.

Γι’ αυτό και παρουσιάζουμε όλο και πιο συχνά τέτοια προϊόντα, όπως επί παραδείγματι το RedmiBook.

Ένα laptop που βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις και αυτή τη φορά, έχουμε σε προσφορά την έκδοση με τον Intel Core i3-8145U έως 4,2GHz.

Το RedmiBook είναι ένα laptop που δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη της Redmi: μας προσφέρει δλδ ένα ΣΟΥΠΕΡ VFM σύνολο, σε ζηλευτή τιμή.

- Advertisement -

Δεν είναι το laptop που θα το πάρει κανείς για να παίζει παιχνίδια, αν και η ενσωματωμένη Intel HD Graphics κάτι θα κάνει με πιο παλιούς τίτλους παιχνιδιών.

Ωστόσο στο κομμάτι της εργασίας σε word/excel κτλ, αλλά και σε αυτό της αξιπιστίας γενικότερα ως σύνολο, παίρνει άριστα!

Έχει 4GB RAM για σχετικά άνετο multitasking και 256GB SSD δίσκο. Η οθόνη του είναι στις 14 ίντσες με FHD ανάλυση και λεπτό πάχος.

Γενικότερα η εικόνα του laptop και η μεταλλική του κατασκευή μόνο άριστες εντυπώσεις αφήνει.

Ως ένα laptop εργασίας που σέβεται τον εαυτό του, το RedmiBook έχει και καταπληκτική μπαταρία, η οποία φορτίζει στο 50% σε 35 λεπτά και δίνει αυτονομία έως 10 ώρες!

Στις λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη διαφορά, έχουμε τον επαγγελματικό ήχο DTS και το ξεκλείδωμα του laptop μέσω του Mi Band σας!

Χρησιμοποιείστε το κουπόνι: BGXMI3BP για να πέσει η τιμή του στα 418€ και είμαι βέβαιος ότι δεν θα μετανοιώσετε ούτε το ένα ευρώ που θα δώσετε για να το αγοράσετε.

Αποκτήστε το RedmiBook στα 418€ από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!