Βλέπατε το Gaming Laptop της Xiaomi που συχνά-πυκνά ανανεώνεται το κουπόνι του, αλλά και πάλι τα 1250€ που κοστίζει δεν είναι ακριβώς μέσα στο budget σας.

Παρ’ όλα αυτά θέλετε ένα περίπου ίδιο μηχάνημα αλλά με λίγο χαμηλότερη τιμή και είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις για να το αποκτήσετε.

Κι εδώ έρχεται η Xiaomi να μας δώσει το Gaming Laptop της με ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή και αντί για 16GB RAM, με «μόνο» 8GB.

Ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου είναι ο Intel Core i5-9300H, αντί του κορυφαίου Intel Core i7-9750H του πιο ακριβού μοντέλου.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν αλλαγές: Έχει την ίδια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, την Nvidia GeFore GTX1660Ti.

Ο δίσκος είναι επίσης ίδιος, στα 512GB SSD ενώ τo σύστημα ψύξης είναι σχεδιασμένο εξ αρχής, με 4 κύριους αεραγωγούς και βελτιωμένη συνολικά απόδοση κατά 16%.

Εξαιρετική είναι και η IPS LCD οθόνη 15.6″, με ρυθμό ανανέωσης στα 144hz, και μόλις 4ms response time.

Το πληκτρολόγιο είναι πλήρως φωτιζόμενο, με διάφορα backlight modes, ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας θα βρείτε ΒΤ 5.0, 3 USB 3.0, card reader, mini HDMI, WiFi (και στις δυο μπάντες), 3.5mm θύρα και Ethernet.

Όλο το «πακέτο» αυτό θα σας στοιχίσει 1016 τελική τιμή στην προσφορά του Banggood, αρκεί να κάνετε χρήση του κουπονιού: BGXM5GD ή του BGXM5HD

Η τιμή αυτή είναι με το τρένο, αλλά επειδή δεν θέλετε να περιμένετε 2-3 μήνες μέχρι να έρθει, δώστε τα 7€ επιπλέον της Eu Priority για να το φέρει πολύ πιο σύντομα η DHL.

Αποκτήστε το gaming laptop της Xiaomi από 1016€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για