Ήρθε και η σειρά της Alfawise να μας παρουσιάσει το δικό της ασύρματη Kit ασφαλείας, που χρησιμοποιεί το πρότυπο Zigbee για να συνδεθούν οι διάφοροι αισθητήρες με το Gateway.

To Gateway της Alfawise έχει δυνατότηα σύνδεση με τα πρωτόκολλα 802.11 BGN(WiFi) και 802.15.4(Zigbee) που του δίνουν δυνατότητα να επικοινωνει με αισθητήρες σε απόσταση 50 μέτρων για το WiFI και 90 μέτρων για το Zigbee.

Το μόνο που χρειάζεται το Gateway είναι μια πρίζα στην οποία θα το βάλετε με τη διαδικασία σύνδεσης των αισθητήρων να είναι πανεύκολη.

Μάλιστα, αν θέλετε, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το Smart Life App, που σημαίνει οτι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κομμάτι του Smart home σας, αλλα και να το χειριστείτε με φωνητικές εντολές, μέσω Google Home και Amazon Alexa.

ΦΥΣΙΚΑ, σας δίνει απομακρυσμένη πρόσβαση στη λειτουργία τους και τα δεδομένα τους, ενώ μπορείτε

Στους υποστηριζόμενους αισθητήρες που προσφέρει η Alfawise μέσα στο κουτί θα βρείτε μαγνητική παγίδα πόρτας, αισθητήρα κίνησης, και αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας.

Και τα τρία λειτουργούν με μια 3V/CR2 μπαταρία λιθίου, που τους χαρίζει αυτονομία 3 ετών.

Ταυτόχρονα στο Gateway της Alfawise μπορείτε να συνδέσετε όλους τους Zigbee αισθητήρες μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Στην προσφορά του Gearbest μπορείτε να ρίξετε την τιμή του Alfawise Z1 στα 43€ απο τα 64€, με το Priority να στοιχίζει 5.5€ ακόμα.

Θέλετε λίγη ασφάλεια παραπάνω; Θέλετε ένα ακόμα κομμάτι του παζλ για το Smart home σας; To Alfawise Z1 και τα γύρω-γυρω του, είναι μια πολύ καλή προσθήκη

Αποκτήστε το Alfawise Z1 Security Kit στα 43€

Με κουπόνι ALFAWISEZ1SH

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για