[Πολύ καλή τιμή για τις 8 κάμερες] Hiseeu CCTV System: Ολοκληρωμένo σύστημα παρακολούθησης με τέσσερις ασύρματες κάμερες με μόλις 120.7€ από Ευρώπη!!

0

Χθες σας μίλησα για την κάμερα τσομπανόσκυλο που δεν αφήνει κανένα να μπεί στο σπίτι σας χωρίς να τον πάρετε χαμπάρι, και τώρα ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα, για να παρακολουθείτε ολο το σπίτι σας.

Το σύστημα παρακολούθησης της Hiseeu, που μάλλον διαβάζεται “χαισιγιου”, δηλαδή περίπου αι σι γιου, κάτι οριακά έξυπνο. είναι πληρέστατο, και σας βοηθάει στην επίβλεψη του χώρου σας, με άνεση.

Hiseeu WNKIT - 4HB312 night vision

Αρχικά έχει καταγραφικό, με θέση για δίσκο, και ταυτόχρονη λειτουργία μέχρι και 8 διαφορετικών καμερών ασφαλείας, το οποίο σας προσφέρει έλεγχο εξ αποστάσεως απο εφαρμογή σε Android και iOS.

Οι κάμερες που το συνοδεύουν είναι 4, και έχουν δυνατότητα σύνδεσης με WiFi, ή Ethernet καλώδιο, ενώ έχουν αισθητήρα 2MP με FoV 75 μοιρών, που προσφέρει Full HD καταγραφή, αλλα και νυχτερινή όραση μέχρι και 30 μέτρα με τη βοήθεια των IR Led που θα βρείτε πάνω τους.

Hiseeu WNKIT - 4HB312 app

Η κάθε κάμερα έχει 3 μέτρα καλώδιο ρεύματος, για να είναι πανεύκολη η εγκατάσταση της ακόμα και χωρίς εξωτερικές γραμμές, ενώ φυσικά μιλάμε για IP66 κάμερες που σημαίνει οτι δεν έχουν κανένα θέμα να μείνουν εκτεθειμένες σε βροχή και σκόνη.

Μάλιστα πάνω στις κάμερες θα βρείτε τόσο μικρόφωνο, όσο και ηχείο, οπότε εκτός απο την οπτική παρακολούθηση, έχετε τη δυνατότητα και να ακούτε τι συμβαίνει έξω απο το σπίτι σας.

Hiseeu WNKIT - 4HB312 ip66

Φυσικά το σύστημα έχει αναγνώριση κίνησης, και δυνατότητα αποστολής ειδοποίησης ή Email κάθε φορά που αντιλαμβάνεται κάποιον στο χώρο που παρακολουθεί.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι ένας Sata δίσκος, για να καταγράφει, και μην παρακολουθεί απλά.

Αυτο το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης της Hiseeu, κοστίζει μόλις 120.7€ από την προσφορά του Banggood, με την αποστολή να είναι από την Τσέχικη αποθήκη του καταστήματος

Αν όμως είστε VIP στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή μερικά ευρώ πιο κάτω!

Κουπόνι: BG0f7cb6

Yπάρχει και η έκδοση με τις 8 κάμερες στα 162.8 τελική τιμή και πάλι από Τσεχία

Κουπόνι: 8CouponsDE

Τελευταία ανανέωση:31/03/2022 11:27
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap

Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo