Σήμερα κάποιοι από εσάς θα μάθετε ότι η Xiaovv, με το περίεργο όνομα, δεν είναι άλλη από μια ακόμα θυγατρική της Xiaomi.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι που το ξέρατε ήδη, ωστόσο και οι δυο πλευρές δεν φαντάζεστε σε τι τιμή μας την προσφέρει το Banggood!

Καλά, οκ… δεν το φανταζόσασταν μέχρι που είδατε τον τίτλο…

Η της Xiaomi, έστω και σε αυτά τα λεφτά, φροντίζει να έχει όλα όσα θα ήθελε κανείς από μια σύγχρονη .

Κατ’ αρχάς ευδιάκριτη και HD εικόνα για να βλέπετε τι γίνεται στο χώρο σας και αυτόματη εναλλαγή σε Night Mode τη νύχτα για να εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο.

Κάτι που ελάχιστες κάμερες έχουν σε αυτά τα λεφτά, είναι η δυνατότητα – μέσω του app – να την περιστρέψετε έως 355ο κυκλικά και έως 60ο κάθετα.

Επιπλέον, μέσω της κάμερας μπορείτε να συνομιλήσετε άριστα με όποιον βρίσκετε εκεί που την έχετε τοποθετήσει. Η αμφίδρομη επικοινωνία, λοιπόν, δεν λείπει.

Η κάμερα έχει αισθητήρα κίνησης και θα σας ειδοποιήσει για πιθανή παραβίαση όταν τον ενεργοποιήσετε.

Σε συνδυασμό με το χειροκίνητο έλεγχο και την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, μπορείτε ακόμα και να του μιλήσετε για να τον αποθαρρύνετε!

Μοιάζει με ρομποτάκι, ωστόσο είναι μια πολύ χρήσιμη και το βασικότερο, πολύ οικονομική κάμερα από μια μεγάλη εταιρεία, όπως είναι η Xiaomi!

Στην προσφορά του Banggood θα τη βρείτε με μόλις 20€ μια τιμή που εύκολα τη χαρακτηρίζω σκάνδαλο!

Αλλά δεν θέλω να τη χαρακτηρίσω έτσι, επειδή κάποιοι μου είστε παρεξηγιάρηδες!

Πάντως δεν παύει να είναι τρομερή τιμή για μια επώνυμη κάμερα. Η τιμή είναι τελική και συμπεριλαμβάνει την Eu Priority Line. Ορμάτε λοιπόν!

Αποκτήστε την κάμερα της Xiaomi με 20€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments