Συναγερμούς αξιόπιστους για όλα τα γούστα προσφέρει η Diggoo κι αν κρίνουμε από τις πρώτες ημέρες που μας συνοδεύει ο ένας εξ αυτών, πρόκειται για μια άριστη αγορά!

Στην αρχή, πριν από 4 μήνες, είχαμε παρουσιάσει ΑΥΤΟΝ, τον οποίο και παραγγείλαμε τόσο εγώ, όσο και ο Άγγελος όσο έτρεχε η προσφορά του.

Ωραίος συναγερμός, με δυνατή σειρήνα (αγοράζεται έξτρα) και εύκολη εγκατάσταση.

Στην ίδια λογική κινείται και ο δεύτερος– εκ των κορυφαίων στην γκάμα της Digoo – συναγερμός που παρουσιάζουμε σήμερα: ο DG-HAMA, ο Alexa Version με full touch οθόνη.

Η νέα γενιάς, 4.4 ιντσών, οθόνη του, κάνει ακόμα πιο εύκολο το σετάρισμα και τον έλεγχο των κάθε λογής παραβιάσεων στο χώρο σας.

Ακόμα και οι αισθητήρες για τις πόρτες, τα παράθυρα ή οι αισθητήρες κίνησης είναι καινούργιοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο HAMA δεν υποστηρίζει και τους «παλιούς».

Η όψη του μοιάζει με αυτή των GPS όταν πρωτοβγήκαν στην κυκλοφορία, με την οθόνη να κυριαρχεί.

Ο συναγερμός υποστηρίζει GSM λειτουργίες κι αυτό σημαίνει ότι για κάθε παραβίαση θα σας στέλνει μήνυμα στο κινητό, ή θα σας κάνει κλήση, με υποστήριξη αμφίδρομης επικοινωνίας!

Δεν καλεί μόνο ένα νούμερό, όμως, αλλά πέντε στο σύνολο για να είστε βέβαιοι ότι κάποιος θα ανταποκριθεί. Την ίδια ώρα που χτυπά ο συναγερμός, μπορεί να αναπαράγει και ένα δικό σας, αποθηκευμένο, μήνυμα.

Μάλιστα με τον HAMA μπορείτε να ορίζετε και τις ώρες που θα οπλίζει, οπότε ακόμα κι αν το ξεχνάτε θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι ο χώρος σας είναι ασφαλής.

Σε γενικές γραμμές πάντως, οι μεγάλες διαφορές του από τους άλλους είναι η μεγάλη full touch οθόνη και οι πιο προηγμένοι αισθητήρες.

Κατά τ’ άλλα η λειτουργία του και η απόδοσή του – που κυμαίνεται σε κορυφαία επίπεδα αν κρίνουμε από τον δικό μας – είναι εξαιρετική σε κάθε περίπτωση.

Φυσικά έχετε στη διάθεσή σας και πολύ περισσότερες λειτουργίες μέσω του app του συναγερμού, για να δέχεστε μνμ, να οπλίζετε-αφοπλίζετε απ’ όπου κι αν είστε, να αλλάζετε τις παραμέτρους από απόσταση κλπ.

Ο HAMA είναι συμβατός με την Alexa, αλλά δεν λειτουργεί στην Ευρώπη. Μικρό το κακό όμως.

Στη συσκευασία θα βρείτε, μαζί με τη βασική μονάδα, έναν αισθητήρα κίνησης, δυο αισθητήρες με μαγνήτη για πόρτες/παράθυρα και δυο κοντρόλ. Τα καινούργιου τύπου.

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι BGHAMAD μπορείτε να αποκτήσετε τον Digoo Hama με 53,3€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ από Αγγλία!

Αποκτήστε το συναγερμό της Digoo με 53,3€ από το Banggood

Με κουπόνι BGHAMAD
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments