Θέλεις που λες να νιώθεις λίγο πιο ασφαλής στο σπιτάκι σου αγαπητέ αναγνώστη, αλλά δε θες να μπλέξεις με 433Μhz, zigbee, κεντρικές μονάδες και άλλα λαϊκά. Θες απλά να ξέρει πότε ανοίγει ο πόρτα σου.

Αυτό το κάνει πολύ εύκολα, και ΑΚΟΜΑ πιο φτηνά, η Digoo DG-ZXD21, μια μαγνητική παγίδα επαφής , που μπορείτε να κολλήσετε στις πόρτες και τα κουφώματα σας, και να ησυχάσετε.

Οι αισθητήρες της Digoo, έχουν WiFi και μπορούν να συνδεθούν με το Modem σας, μέσω του Tuya App, για να έχετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις τους από παντού.

Αν φοβάστε για την αυτονομία τους πάντως, δεν υπάρχει θέμα, αφού μόλις περάσει ένα λεπτό, χωρίς να ενεργοποιηθούν, η κεραία του WiFi μπαίνει σε Standby, με αποτέλεσμα με μια μπαταρία να βγάζετε 6-8 μήνες χρήσης.

Μάλιστα οταν η μπαταρία του φτάνει στο τέλος, σας ειδοποιεί και μέσω της εφαρμογής για να την αντικαταστήσετε.

Εκτός από ειδοποιήσεις όταν ανοίξουν, οι παγίδες της Digoo έχουν On/off State, οπότε μπορείτε να ξέρετε αν πάσα στιγμή ποια παράθυρα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά, ενώ ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να το σπάσει, το DG/ZXD12 σας ειδοποιεί ότι κάποιος το πείραξε, λες και έχετε παιδί στο δημοτικό.

Οι παγίδες της Digoo, είναι μικρές, εύκολες στην εγκατάσταση, και πανεύκολες στη χρήση, και στην προσφορά του Banggood κοστίζουν μόλις 6.5€, επιτρέποντας σας να αναβαθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας με μικρό κόστος.

Βέβαια δεν μπορείτε να βασιστείτε πάντα πάνω τους, αφού αν π.χ δεν έχετε ρεύμα, δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις, αν δεν έχετε internet δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις, αν σας σπάσουν το παράθυρο, δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις, και πάει λέγοντας.

Σε μεγάλο ποσοστό τον περιπτώσεων όμως, νομίζω ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Αφήστε που λόγω σύνδεσης με το TUYA App, που έχει συμβατότητα με Home και Alexa, και τα On/Off States, μπορεί να γίνουν ΠΟΛΥ σημαντικό κομμάτι του Smart home σας.(ανοιχτή η μπαλκονόπορτα, κλείσε το Aircondition ή άνοιξε η εξώπορτα μετά τις 10 το βράδυ, άνοιξε τα έξω φώτα. Φαντασία μόνο να έχετε.).

Αποκτήστε την αυτόνομη μαγνητική παγίδα Digoo DG-ZXD21 στα 6.5€

Με κουπόνι BGSMOFF
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments