Λίγα πράγματα έχουν χαραγμένο το VFM ΤΟΣΟ βαθιά πάνω τους όσο οι ρομποτικές σκούπες της Alfawise, και η νέα V8 Max, δε διαφέρει σε καμία περίπτωση.

Η Alfawise V8S Max, είναι μια ρομποτόσκουπα, με δυνατότητες από τη μεγάλη κατηγορία, και τιμή τοπικού.

Η κινέζικη εταιρία έχει βάλει ένα μοτέρ που προσφέρει απορρόφηση 1800Pa με την βοήθεια των δύο περιφερειακών και την μιας κεντρικής βούρτσας, ώστε να σκουπίζει επιμελώς το πάτωμα σας, και να ξεφορτώνετε σκόνες, τρίχες, και σκουπιδάκια.

Ταυτόχρονα όμως, έχει και δοχείο νερού 350ml σε συνδυασμό με το δοχείο 600ml για τα σκουπίδια, και μπορεί να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει ταυτόχρονα το σπίτι σας.

Μάλιστα είναι εξοπλισμένο και με λάμπα UV ακτινοβολίας, η οποία αποστειρώνει το πάτωμα απο οπού περάσει,ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσετε απολυμαντικό στο νερό σφουγγαρίσματος, κάτι που θα αφήσει το πάτωμα σας ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ, όσο εσείς λείπετε, ή κοιμάστε.

Με τη βοήθεια ειδικών μαγνητικών “Virtual Walls” που μπορείτε να προμηθευτείτε πάμφθηνα, η Alfawise V8s Max, μπορεί να καταλάβει που δε θέλετε να πλησιάσει για να σκουπίσει, ή να ορίσετε No-mop areas, ωστε η σκούπα σας να περάσει για να σκουπίσει αλλα να μην σφουγγαρίσει, για να αποφύγετε π. το σφουγγάρισμα των χαλιών.

Στο εσωτερικό της έχει μια μπαταρία 2600mAh, που της αρκεί για να σκουποσφουγγαρίσει ένα σπίτι 150 τετραγωνικών, πριν τα παρατήσει και γυρίσει στην βάση της αυτόματα για να φορτίσει και να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Εκτός απο το γυροσκόπιο, που οριοθετεί την πορεία της, η σκούπα της Alfawise έχει αρκετούς ακόμα αισθητήρες, που της επιτρέπουν αν αποφεύγει συγκρούσεις, πτώσεις, και άλλες κακοτοπιές.

Αν βρεί μικρά εμπόδια πάντως, δεν έχει πρόβλημα, αφού μπορεί να υπερκεράσει μέχρι 1.8 εκατοστά ύψωμα σαν ενα μικρό, στρογγυλό, και αποτυχημένο τανκ.

Στο Presale του , η Alfawise V8s Max μπορεί να γίνει δική σας με 170€ συν 9€ για την αποστολή με Priority, με τις αποστολές να ξεκινούν άμεσα, αφού υπάρχει διαθέσιμο στοκ.

Αν δε σας ενδιαφέρει η λειτουργία σφουγγαρίσματος, τότε ρίξτε στην φτηνότερη και ΠΟΛΥ καλύτερη σαν σκούπα, Deebot 901.

Την βάζετε στην πρίζα, της γεμίζετε το δοχείο, και την αφήνετε εκεί να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει και να αποστειρώνει το πάτωμα σας, πριν γυρίσει για να φορτίσει μόνη της, και να ξαναξεκινήσει την επόμενη φορά που την έχετε προγραμματίσει.

Και όλα αυτά με 164€ τα οποία περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά απο Ευρώπη.

Τι άλλο να ζητήσετε απο μια VFM σκούπα;

Αποκτήστε την Alfawise V8s Max στα 164€

Στο Flash sale του Gearbest απο Ευρωπαϊκή αποθήκη

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments