€21,20 Απόκτησε το
BGb3c797

[14.5€ με το VIP κουπόνι] BlitzWolf BW-SHP2: Με 21.2€, η έξυπνη πρίζα της BlitzWolf είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

0

Οι έξυπνες πρίζες δεν έχουν πάρει – ακόμα τουλάχιστον – το μερίδιο που τους αρμόζει και που τους πρέπει στην αγορά.

Κι αυτό επειδή, μέχρι τουλάχιστον να αποκτήσεις την πρώτη σου, δεν ξέρεις τι χάνεις ή τι πράγματα θα μπορούσες να κάνεις με δαύτη.

Κι όμως, η χρήση της και το χαμηλό της κόστος είναι δυο δεδομένα που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα.

Η BW-SHP2 είναι μια ακόμα πρόταση από τη γνωστή και αγαπητή BlitzWolf. Στόχος της να σας αλλάξει τη ζωή. Ααααα και το σπίτι!

Κι αυτό επειδή όλες οι συσκευές σας θα αποκτήσουν ξαφνικά «IQ» με τη συγκεκριμένη πρίζα. Πως; μέσω του app που τη συνοδεύει.

Έτσι, αφού κάνετε τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, θα μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το πλυντήριο, την τηλεόραση, το A/C, την παιχνιδομηχανή και ό,τι άλλο θελήσετε!

Παράλληλα θα το κάνετε όπου κι αν είστε (αρκεί να έχετε internet) ενώ επιπλέον θα μπορείτε να κάνετε και προγραμματισμούς του τύπου: να ανοίξει το πλυντήριο στις 23:00 και να κλείσει στις 02:00.

Κι όταν είστε σπίτι θα μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές που θα έχετε κουμπώσει στην έξυπνη αυτή πρίζα, μέσω της φωνής σας (στα αγγλικά).

Επιπλέον, μέσω του app στο κινητό σας, θα μπορείτε να ελέγχετε και την κατανάλωση σε ρεύμα της συσκευής που έχετε βάλει στην έξυπνη πρίζα της BlitzWolf!

Δουλεύει με το WiFi του σπιτιού σας και αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να σταματά ή να επιτρέπει να περνά ρεύμα μέσω της πρίζας για να ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται η οποιαδήποτε συσκευή.

Τόσο απλά. Απλός είναι και ο τρόπος απόκτησής της, καθώς είναι σε προσφορά από το Banggood με τιμή 21.2€ τελική τιμή η μία, που φυσικά είναι φαρμάκι. 

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το VIP κουπόνι για να γλιτώσετε τα 6€ των μεταφορικών, και να πέσει στα 14.5€ , που είναι πολύ πιο λογική τιμή. Χωρίς αυτό, είναι ασύμφορη τελείως.

Κουπόνι BGb3c797

Τελευταία ανανέωση:23/11/2022 15:05
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo