Οι περισσότεροι που μπαίνετε να διαβάσετε τέτοιου είδους άρθρα, που σχετίζονται με ρομποτικές σκούπες, το κάνετε για έναν λόγο και μόνο:

Ξέρετε ότι θέλετε να πάρετε μια τέτοια, αλλά δεν το έχετε κάνει ακόμα καθώς αντιστέκεστε προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες.

Ε, λοιπόν, οι δικαιολογίες σας τελείωσαν και χωρίς δεύτερη σκέψη εμπιστευτείτε τη ρομποσκούπα της Xiaomi, την Mijia 1S.

Έχετε πολλούς λόγους να το κάνετε, πέρα από τον προφανή, ότι δηλαδή θα σας ξεκουράσει σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό από το σκούπισμα του σπιτιού.

Εδώ έχουμε μια σκούπα ποιότητας, με αποτελεσματικότητα στα ύψη και μόνο ίσως ψεγάδι της ότι δεν σφουγγαρίζει.

Μεταξύ όμως, κι εγώ που έχω την S55 της Xiaomi δεν τη βάζω να σφουγγαρίζει διότι σ’ αυτόν τον τομέα δεν τα πάει καλά.

Η 1S έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με την πιο ακριβή S55 (εξωτερικά μοιάζει περισσότερο με το προηγούμενο μοντέλο, την S50): 2000pa απορρόφηση και μεγάλη μπαταρία στα 5200mAh για να καλύπτει με άνεση ένα σπίτι έως 120-130m2.

Διαθέτει LDS και SLAM laser με εξειδικευμένους αλγορίθμους για να βρίσκει το δρόμο της στο σπίτι σας και να σχεδιάζει την ιδανική διαδρομή.

Χωρίζει σε κομμάτια το κάθε δωμάτιο για τη βέλτιστη δυνατή «περιποίησή» του, ενώ όταν πια τελειώνει η μπαταρία της θα επιστρέψει στη βάση της για να φορτίσει.

Μόλις φτάσει στο 80% τότε – μόνη της – θα επιστρέψει για να συνεχίσει τη «δουλειά» από εκεί όπου σταμάτησε!

Το app έχει εξελιχθεί κι έχει βελτιωθεί και πλέον μπορείτε να βάλετε virtual «εμπόδια» στη σκούπα, αν δεν θέλετε για παράδειγμα να πάει και να καθαρίσει σε κάποιο δωμάτιο.

Χαρτογραφεί το χώρο σας, δουλεύει ασταμάτητα για 2-2,5 ώρες (στη χαμηλή ένταση), αναβαθμίζεται online, δεν πέφτει από τα σκαλιά ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

Η 1S αξίζει να γίνει η δική σας ρομποσκούπα, μιας και θα τη βρείτε σε αχτύπητη προσφορά από το .

Όχι μόνο θα την πάρετε με μόλις 259.5€, ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΒΕΡ, αλλά θα έρθει σπίτι σας με ΔΩΡΕΑΝ Priority Line ΚΑΙ από Ευρωπαϊκή αποθήκη!

Για να δείτε την τιμή, απλά βάλτε τη στο καλάθι.

Αποκτήστε την 1S της Xiaomi με 259.5€ από το Gearbest!

Σε Flash Sale

Την σκούπα της Xiaomi μπορείτε να τη βρείτε και απο την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, λίγο πιο φτηνά, στα 257€ τελική τιμή, με κουπόνι BGCZESXM

Αποκτήστε την 1S της Xiaomi με 257€ από το Banggood!

Με κουπόνι BGCZESXM
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments