Τίποτα δεν είναι καλύτερο απο μια έξυπνη πρίζα. Εκτός απο δύο έξυπνες πρίζες.

Εκτός βασικά, απο δύο έξυπνες πρίζες, που πιάνουν μια θέση, ή ακόμα καλύτερα, δύο έξυπνες πρίζες που λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους, πιάνουν μόνο μια θέση και κοστίζουν όσο μία!

Κυρίες και κύριοι, η Digoo DG-SP202. Digoo DG-SP202, οι κυρίες και οι κύριοι.

Η διπλή πρίζα της Digoo καταλαμβάνει μια σούκο, και σας δίνει δύο, με το μέγιστο φορτίο της να είναι τα 3720W, αλλα αυτό που σας ενδιαφέρει δεν είναι οτι τροφοδοτεί περισσότερες συσκευές, αλλα οτι τις κάνει έξυπνες.

Η SP202 είναι μια κλασσική Smartplug, η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάθε θύρα της, οπότε μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές πάνω της, οι οποίες θα έχουν εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα τροφοδοσίας μεταξύ τους.

Μέσω της εφαρμογής που τη συνοδεύει, μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία των συσκευών, ή να δημιουργήσετε αυτοματισμούς.

Η πρίζα της Digoo, μάλιστα, καταγράφει και την κατανάλωση της κάθε συσκευής που συνδέεται πάνω της, οπότε μπορείτε να δείτε τι σας χρεώνει η κάθε συσκευή στο σπιτικό σας, ενώ φυσικά έχει αρκετές προστασίες, μεταξύ των οποίων και προστασία υπερφόρτωσης, αν το παρακάνετε και συνδέσετε πάνω της συσκευές που τραβάνε περισσότερο ρεύμα απο οσο μπορεί να δώσει με ασφάλεια.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των συνδεδεμένων συσκευών, όπως και δυνατότητα ελέγχου με φωνητικές εντολές, μέσω Alexa ή Google Assistant.

Η προσφορά για την Digoo DG-SP202 είναι μέρος των εορτασμών για τα 4α γενέθλια της Digoo και μπορείτε να την αποκτήσετε με 11.9€ χρησιμοποιώντας  το κουπόνι 20%DG422.

Αποκτήστε την DIGOO DG-SP202 Smart Plug στα 11.9€

Με κουπόνι 20%DG422
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments