Dreame Bot Z10: Η ρομποσκούπα που τα κάνει σχεδόν ΌΛΑ μόνη της και θέλει συντήρηση μόνο κάθε 65 μέρες!!

0

Συντήρηση… η λέξη που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη σημασία της, μέχρι να πάρει κάποια ρομποσκούπα για το σπίτι.

Και σιγά-σιγά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως κάθε 2 άντε βαριά τρεις φορές που θα τη βάλει να καθαρίσει, θα πρέπει μετά ο ίδιος να πηγαίνει να πετάει σκόνες και απορρίματα.

Με το χέρι… μόνος/η του. Ε, λοιπόν ΟΧΙ ΠΙΑ. Διότι έφτασε (μια ακόμα) η ρομποσκούπα που κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον τομέα. Και όχι μόνο.

Το όνομά της είναι Dreame Bot Z10 και είναι new-robot-on-the-block με την κλασική στρογγυλή εμφάνιση κι ένα σωρό τεχνολογία να κρύβεται στο σκαρί της.

Θα ξεκινήσω όμως από το μεγαλύτερο ατού της, που δεν είναι άλλο από την… δική σας βολή και ξεκούραση!

Η Dreame Bot Z10 έχει μεγάλο εσωτερικό δικό της κάδο απορριμμάτων στα 400ml. Δεν είναι όμως ο μόνος κάδος που έχει.

Στη βάση φόρτισής της, που τη βλέπετε πόσο ψηλή είναι από τις φωτογραφίες, έχει μέσα εκεί και μια σακούλα 4 λίτρων.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας κατασκευής σε ένα σπίτι 120 τετραγωνικών μέτρων, η σκούπα κάθε φορά μαζεύει και γεμίζει 100ml σκόνης κτλ.

Στην πράξη αυτό το νούμερο επιτυγχάνεται αν τη βάζετε να δουλεύει αρκετά συχνά ώστε το σπίτι να είναι σχετικά καθαρό.

Επομένως ο κάδος της σκούπας θα γεμίσει σε 4 ημέρες. Και τότε μόνη της, χωρίς εσείς να κουνήσετε το δαχτυλάκι της, θα πάει όμορφα κι ωραία και θα αδειάσει τον κάδο της στη σακούλα!

Με σκούπισμα 5 φορές την εβδομάδα (!) δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα, η σακούλα των τεσσάρων λίτρων θα γεμίσει σε 65 ημέρες!!!!

Και μόνο τότε εσείς θα χρειαστεί να βγάλετε τη σακούλα, να την πετάξετε και να βάλετε άλλη στη θέση της για να περιμένετε άλλες 65 ημέρες να πετάξετε τα σκουπίδια!

Εντυπωσιακό έτσι; Στην πράξη βέβαια, πρέπει να σας πω ότι κάπου στο ενδιάμεσο, ίσως και πιο συχνά (εξαρτάται από το πόσο βρώμικο είναι το σπίτι) θα πρέπει να καθαρίζετε και τον κάδο της σκούπας γιατί θα στουμπώνει.

Δεν παύει όμως η Dreame Bot Z10 να είναι ΟΝΕΙΡΟ και να αποτελεί μία εκ των κορυφαίων ρομποσκουπών που μπορείτε να βρείτε αυτό το διάστημα.

Γρήγορα-γρήγορα να πούμε ότι έχει LiDAR σύστημα πλοήγησης που μπορεί να αποθηκεύσει έως και τρεις ορόφους!

Έχει 3D scanners για να εντοπίζει εμπόδια και να τα περνάει, κάτι που την κάνει πολύ πιο έξυπνη από την πλειοψηφία των ρομποσκουπών εκεί έξω.

Δεν πέφτει στα σκαλιά, έχει βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού στις γωνίες, συνεργάζεται με την Alexa, έχει 4000pa που την κάνει ΠΟΛΥ δυνατή αλλά και θορυβώδη, ειδικά στη μεγάλη σκάλα.

Όμως η Dreame Bot Z10 καθαρίζει σωστά και καλά ενώ όταν τη χρειαστείτε θα ρίξει κι ένα σφουγγάρισμα αφού έχει και ξεχωριστό κάδο 150ml για τέτοιο σκοπό.

Κι εδώ να σας πω ότι οι σύγχρονες σκούπες αποδίδουν πάρα πολύ καλύτερα στο σφουγγάρισμα από τις πιο παλιές, κάτι που αποτελεί επιπλέον λόγο αγοράς μίας τέτοιας.

Έχει και μεγάλη μπαταρία στα 5200mAh που είναι υπεραρκετή για να καθαρίσει μία φορά ένα σπίτι 120 τετραγωνικών που γράφαμε παραπάνω.

Πάντως αν χρειαστεί, πηγαίνει μόνη της να φορτίσει όταν τελειώνει η μπαταρία της και στη συνέχεια επιστρέφει για να συνεχίσει τη δουλειά.

Εννοείται ότι δεν λείπει και το δικό της app για να μπορείτε να την ελέγχετε και να προγραμματίζετε δουλειές σε όλο το σπίτι, ή σε κομμάτια αυτού, απ’ όπου κι αν είστε!

Αν είχα το budget των 394.9€ που κοστίζει αυτή τη στιγμή – με αποστολή από Τσεχία μάλιστα – θα την αγόραζα με κλειστά μάτια! Δεν το συζητάω, η σκούπα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή μερικά ευρώ πιο κάτω!

Κουπόνι: BG0701d7

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo