[#Ιστορικό_χαμηλό] Minleaf ML-WS1: Η σκούπα ρομπότ που καθαρίζει τα παράθυρά σας!

1

Νομίζατε ότι έχετε/έχουμε ξεμπερδέψει με τις σκούπες ρομπότ;

Πιστεύατε ότι αυτές μπήκαν στη ζωή μας και καθαρίζουν-σφουγγαρίζουν ΜΟΝΟ πατώματα; Έτσι θεωρούσαμε κι εμείς, ώσπου είδαμε το ρομποτάκι της Minleaf!

Καθαρίζει αυτόματα τις τζαμαρίες, τα τζάμια αλλά θα ανταπεξέλθει περίφημα και σε ξύλινες επιφάνειες ή πλακάκια από μάρμαρο.

Είναι ασφαλές στη χρήση του, μιας και με τη δύναμη των 2800pa βεντουζάρει στο τζάμι σας και δεν πέφτει, ενώ υπάρχει και καλώδιο για παν ενδεχόμενο.

Όταν δουλεύει, η Minleaf ισχυρίζεται ότι είναι αθόρυβο αλλά και πολύ αποτελεσματικό, ακολουθώντας διαδρομή «U» ενώ διαθέτει και λειτουργία 360ο για να γυρίζει επιτόπου και να μην χάνει τις «νεκρές» γωνίες!

Πέρα από τη διαδρομή U, (Ν τη λένε οι Κινέζοι, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) μπορεί να ακολουθήσει διαδρομή Z ή συνδυασμό των δυο, ενώ την ελέγχετε με χειριστήριο, αν κρίνουμε από τις εικόνες.

Η μπαταρία του δεν μας λένε ακριβώς σε τι επίπεδα είναι, αλλά μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το ποσοστό που απομένει χάρη στα μπλε ledάκια που έχει η σκούπα.

Διαθέτει ειδικό πανάκι καθαρισμού για να μαζεύει σκόνες κτλ από το τζάμι σας, ενώ αν ζείτε σε ουρανοξύστη, θα καθαρίσει και εκεί τα τζάμια σας μιας και έχει προέκταση καλωδίου (1,5 + 4 μέτρα).

Αν έχετε τζαμαρία πάνω από 5,5 μέτρα, λυπάμαι αλλά δεν θα σας εξυπηρετήσει.

Η σκούπα της Minleaf δεν είναι μεγάλη και μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα, με το μήκος της να μην ξεπερνά τα 23εκ ενώ το ύψος της είναι στα 93χιλ.

Το ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να την αγοράσει, αλλά άξιζε μια σύντομη παρουσίαση, μιας και έχω την εντύπωση ότι το επόμενο διάστημα οι προτάσεις θα αυξηθούν.

Πάντως το κόστος της μόνο απαγορευτικό δεν είναι, μιας και το Banggood τη δίνει με 58,6€ και μάλιστα από Ευρωπαϊκή αποθήκη (CZ)!!

Κουπόνι: BGCZRUMNF

Αποκτήστε τη σκούπα ρομπότ για τα παράθυρά σας με 58.6€ από το Banggood!
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo