€101,40 Απόκτησε το
BGRANVPT7

[#Ιστορικό_Χαμηλό] Proscenic T7 – Απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και χαμηλό κόστος! Δική σας ΤΩΡΑ με 101.4€!

1

Στον κόσμο της αυτοματοποίησης του καθαρισμού, η ρομποτοσκούπα Proscenic T7 ξεχωρίζει για την εξαιρετική της απόδοση και την προηγμένη τεχνολογία.

Αυτή η έξυπνη συσκευή, που προέρχεται από την εταιρεία Proscenic, είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά το σπίτι σας, αφαιρώντας τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες κατοικιδίων από τα πατώματά σας.

Συν τοις άλλοις, έχει και τη δυνατότητα να ρίξει ένα σφουγγάρισμα αν της το ζητήσετε!

Η Proscenic T7 διαθέτει ισχυρή αναρρόφηση, η οποία μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες των κατοικιδίων από τα πατώματά σας. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης για να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό μονοπάτι καθαρισμού, εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη του σπιτιού σας.

Με την ειδική εφαρμογή μπορείτε εύκολα να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την T7 από το smartphone σας, ακόμη και όταν είστε μακριά από το σπίτι. Επιπλέον συνεργάζεται με Alexa αλλά και με Google Assistant

Η ρομποτοσκούπα προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες καθαρισμού για να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών αυτόματου, τοπικού, περιμετρικού καθαρισμού και προγραμματισμένου καθαρισμού.

Είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες που ανιχνεύουν τα εμπόδια και τις απότομες κλίσεις, προλαμβάνοντας τις συγκρούσεις και τις πτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε την T7 να καθαρίζει με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι θα προστατεύσει τον εαυτό της και τα έπιπλά σας.

Επιπλέον μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια όχι μεγαλύτερα από 15 χιλιοστά, οπότε – εκτός ειδικών περιπτώσεων – θα ανεβαίνει με άνεση πάνω στα χαλιά σας για να τα καθαρίζει. Έχει και Caep

Το πακέτο περιλαμβάνει τη ρομποτοσκούπα και τον καθαριστή, ένα δοχείο σκόνης και νερού 2-σε-1, δύο πανιά καθαρισμού, δύο φίλτρα Hepa, ένα εργαλείο καθαρισμού, τέσσερα πλαϊνά βουρτσάκια, ένα τηλεχειριστήριο, έναν προσαρμογέα, μια βάση φόρτισης και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Συνολικά, η ρομποτοσκούπα Proscenic T7 είναι μια έξυπνη, αποτελεσματική και προηγμένη συσκευή καθαρισμού που προσφέρει ισχυρή αναρρόφηση, προηγμένη χαρτογράφηση, εύκολο έλεγχο μέσω εφαρμογής, πολλαπλές λειτουργίες καθαρισμού και αισθητήρες ανίχνευσης εμποδίων και αποτομών.

Είτε είστε στο σπίτι είτε όχι, η T7 μπορεί να κρατήσει το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Κι αυτό θα το κάνει χωρίς να απαιτεί μια περιουσία για να την αποκτήσετε, αφού το κόστος της ΤΩΡΑ είναι στα 101.4€!!

Κι έρχεται από Τσέχικη αποθήκη του Banggood, που σημαίνει ότι δεν θα περιμένετε πολύ για να την πιάσετε στα χέρια σας

Κουπόνι: BGRANVPT7

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!
Τελευταία ανανέωση:04/09/2023 18:14
Ιστορικό τιμής για Proscenic T7 Robot Vacuum Cleaner
Τελευταίες ανανεώσεις:
  • €101,40 - 04/09/2023
  • €106,90 - 26/08/2023
  • €106,10 - 19/08/2023
  • €110,50 - 04/08/2023
Πρώτη εμφάνιση: 04/08/2023
  • Μεγαλύτερη τιμή: €110,50 - 04/08/2023
  • Χαμηλότερη τιμή: €101,40 - 04/09/2023
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Proscenic T7 Robot Vacuum Cleaner - €101,40

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo