Για πολλούς ο μικρόκοσμός μας είναι το σπίτι μας. Το μέρος όπου αράζουμε, ηρεμούμε, διασκεδάζουμε, αναπαυόμαστε κτλ.

Ποιος δεν θα ήθελε, λοιπόν, ο «κόσμος» του να γίνει ακόμα πιο έξυπνος; Ακόμα πιο βολικός και ξεκούραστος για τον ίδιο;

Όλοι, είναι η σωστή απάντηση. Έτσι, μετά τις έξυπνες λάμπες, προχωρήστε ένα ακόμα βήμα προς ένα ακόμα πιο έξυπνο σπίτι, με το BW-RC1!

Τι είναι αυτό το μικρό, κομψό και χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες – εξωτερικά – gadgetάκι; Είναι μια συσκευή που αναλαμβάνει να κάνει όλες τις άλλες συσκευές σας πιο έξυπνες!

Οκ, όχι οοοοοοολες, αλλά όσες έχουν υπέρυθρες και τις ελέγχετε με τηλεκοντρόλ! Θα πάρετε τα κοντρόλ, λοιπόν, θα τα βάλετε στην άκρη και στη συνέχεια θα μοιράσετε σε στρατηγικά σημεία 2-3 τέτοια gadetάκια της BlitzWolf.

Γιατί σε στρατηγικά σημεία; Διότι πρέπει το κάθε ένα από αυτά να έχει οπτική επαφή με την/τις συσκευές που θα ελέγχει.

Στη συνέχεια, θα εγκαταστήσετε το της BW στο κινητό σας και από εκεί και πέρα θα ελέγχετε όλες τις συσκευές του σπιτιού σας που έχουν υπέρυθρες, μέσω του κινητού σας!

Κι αν κάποια συσκευή δεν την έχει στη βάση δεδομένων του αυτό το μικρό θαυματουργό gadgetάκι, μην ανησυχείτε. Διότι το BWRC1 είναι έξυπνο από μόνο του!

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να «μάθει» να χειρίζεται και τις συσκευές που δεν έχει στη βάση του!

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο gadgetάκι που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σας, καθώς θα μπορείτε να προγραμματίζετε, να ορίζετε ή να ελέγχεται από όπου κι αν είστε τις συσκευές του σπιτιού σας!

Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι το Banggood το προσφέρει από τώρα σε εξαιρετική τιμή κι εσείς θα το κάνετε δικό σας με 13€ το ένα, συμπεριλαμβανομένης της PDM!!

Ααααα… κι όταν ψόφιοι από την κούραση δεν θα έχετε κουράγιο καν να πατάτε τα κουμπιά στο app, να ξέρετε ότι το gadgetάκι αυτό δέχεται και φωνητικές εντολές! 🙂

Έτσι, με τις έξυπνες λάμπες και το έξυπνο αυτό gadgetάκι, θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι το έξυπνο σπίτι είναι πιο εύκολο απ’ ότι θα φανταζόσασταν! Και το καλύτερο είναι ότι όλα είναι BlitzWolf, οπότε θα τα ελέγχετε από ένα app!

Αποκτήστε το BW-RC1 της BW με 13€ το ένα στην προσφορά του Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments