Όσοι φτιάχνετε σιγά σιγά το Smart home σας, θα βρείτε την προσφορά του πολύ χρήσιμη, αφού με τα τρία μικροσκοπικά θερμόμετρα-υγρασιόμετρα της Xiaomi μπορείτε να ελέγχετε τις συνθήκες του περιβάλλοντος σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Μάλιστα τα λιλιπούτεια Gadgets της Mijia δεν είναι μόνο για να σας δείχνουν τις ενδείξεις τους, αλλα μπορούν να συνεργαστούν και με το Gateway της Xiaomi, για να ενεργοποιούν ή να γίνουν μέλος αυτοματισμών, με βάση τα επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας.

Οι αισθητήρες τους είναι κατασκευασμένοι στην Ελβετία, οπότε θα μυρίζουν τυρί, και έχουν ακρίβεια της τάξεως 0.1 βαθμών Κελσίου και 0.1% υγρασίας και η μπαταρία CR2032 που παίρνουν, τους επιτρέπει να λειτουργούν για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν χρειαστούν αντικατάσταση της μπαταρίας.

Στην προσφορά του Gearbest, θα βρείτε την τριάδα των θερμομέτρων με μόλις 10,3€ μαζί με τα μεταφορικά, που φυσικά τα αξίζουν 100%, ακόμα και αν τα θέλετε απλά για τις ενδείξεις τους. Αν τώρα τα θέλετε και σας κομμάτι του Smart Home η αξία τους πολλαπλασιάζεται.

Αποκτήστε την τριάδα αισθητήρων της Xiaomi στα 10,3€

Σε Super Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments