[#Ιστορικός_ΠΑΤΟΣ] Viomi VXVC05-SJ: H “midrange” ρομποσκούπα που είναι ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ (S-LAM/LVA/2600pa/AR κλπ) κοστίζει 175.8€ κι έρχεται από Τσεχία!!

0

Την Viomi τη μάθαμε ως μία από τις δεκάδες θυγατρικές της Xiaomi, η οποία πάντως φαίνεται το τελευταίο διάστημα ότι (και αυτή) τραβάει το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Αυτό δεν μας χαλάει ιδιαίτερα, αφού και σ’ αυτή την περίπτωση (αν ισχύει) η ποιότητα και το VFM των προϊόντων της θα είναι εξασφαλισμένα και εγγυημένα από τη “μαμά” εταιρεία.

Η Viomi VXVC05-SJ μας βάζει δύσκολα – πολύ δύσκολα βασικά – σε ό,τι αφορά στο όνομά της, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που θα κοιτάξουμε και θα κοιτάξετε πάνω της.

Το πρώτο είναι το κόστος της, αλλά όπως πάντα αυτό θα το βρείτε στο τέλος του κειμένου. Εδώ, όσοι έχετε όρεξη, θα διαβάσετε μια μικρή παρουσίαση της νέας αυτής ρομποσκούπας.

Εφτά είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους “πατάει” η σκούπα της Viomi για να γίνει μια άκρως θελκτική πρόταση στα μάτια σας.

Πρώτα-πρώτα είναι αναβαθμισμένη σε ότι αφορά στη δύναμη αναρρόφησης που φτάνει τα 2600pa και μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις σκόνες και στα σκουπιδάκια στο πάτωμά σας.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι οι αναβαθμισμένοι αισθητήρες της, όπως για παράδειγμα ο V-SLAM αλγόριθμος που είναι υπεύθυνος εν πολλοίς για τη χαρτογράφηση του σπιτιού σας.

Εδώ έχουμε έναν εκ της τελευταίας γενιάς αλγόριθμο που συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα, ο οποίος σε συνδυασμό με το Large Viewing Angle (LVA) κάνει θαύματα!

Η χαρτογράφηση είναι ακριβής, σε σημείο που θα εκπλαγείτε αφού μιλάμε για μια σκούπα τεχνολογίας με υπολογισμό έως και 40.000 δεδομένων το δευτερόλεπτο!

Τώρα εδώ παίζει να έχει γίνει λάθος με ένα μηδενικό παραπάνω, γιατί το 4000 μου φαίνεται περισσότερο αληθοφανές. Ενιγουέι.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι πέρα από σκούπισμα, η Viomi με-το-δύσκολο-όνομα μπορεί και σφουγγαρίζει κιόλας.

Αν και δεν την έχουμε δοκιμάσει, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα καταφέρνει καλύτερα από την S5 μου, χάρη και στον Έξυπνο Ηλεκτρονικό Έλεγχο Νερού.

Οι 12 διαφορετικοί σένσορες μας κάνουν να χαμογελάμε, όχι όμως και η μπαταρία της που δεν ξεπερνά τα 3200mAh.

Ένα νούμερο μικρό για σκούπα, αλλά – φίλοι μου – όλα στη ζωή είναι σχετικά. Όντως το νούμερο είναι μικρό, ΑΛΛΑ για σκούπα που δεν έχει AR.

Τιντούτο; Είναι η δυνατότητα της σκούπας να γυρίσει στη βάση της, να φορτίσει και να επιστρέψει να συνεχίσει τη δουλειά της! Automatic Recharge δηλαδή!

Έτσι ακόμα και η ομολογουμένως μικρή μπαταρία της δεν είναι πρόβλημα!

Στις επιμέρους λεπτομέρειες, να πούμε ότι έχει κάδο 240ml (μικρός) για σκουπίδια και 230ml (μικρός) για νερό, ενώ είναι ελαφρώς πιο θορυβώδης φτάνοντας τα 75db.

Έχει 4 διαφορετικές ταχύτητες αναρρόφησης κι ένα λεπτούτσικο σώμα με πάχος στα 7.8χιλ, οπότε θα χωθεί με άνεση κι εκεί που δεν το περιμένετε!

Δεν πέφτει από σκαλιά, δεν κοπανάει τα έπιπλά σας, ξεπερνά εμπόδια έως 18χιλ ύψος και γενικά μιλάμε για μια ΠΑΡΑ πολύ καλή σκούπα με αναβάθμιση σε όλους τους τομείς.

Στο Banggood μπορείτε να την παραγγείλετε τώρα με κόστος μόλις στα 175.8€ που όσοι γνωρίζετε, θα έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή.

Έρχεται από την Τσέχικη αποθήκη του καταστήματος, η οποία έχει – όμως – μόλις δύο κομμάτια! Προλάβετεεεεεε!

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo