€197,20 Απόκτησε το
BG1018b

Xiaomi Dreame F9: Από τις πιο οικονομικές, επώνυμες και πλήρεις ρομποσκούπες που θα βρείτε!

0

Το νορμάλ τείνει να γίνει (σιγά-σιγά) το να πηγαίνω σε σπίτι και να ΜΗΝ βλέπω ρομποσκούπες, όρθιες σκούπες μπαταρίες ή ό,τι άλλο σε αυτόματο έχουμε στη διάθεσή μας για το καθαρισμό του σπιτιού.

Οι ρομποσκούπες, λοιπόν, έχουν γίνει αναγκαίες σε πολλά νοικοκυριά και υπάρχουν σε πολλές κατηγορίες τιμής για να βρείτε τη δική σας.

Εδώ σας έχουμε την Xiaomi Dreame F9 που από το όνομα καταλαβαίνετε ευθύς εξ αρχής το μεγάλο της πλεονέκτημα: είναι XIAOMI…!

Με το καλημέρα λοιπόν, εξασφαλίζετε ότι τα λεφτά σας θα πιάσουν τόπο, ενώ το προϊόν θα είναι λειτουργικό και με αντοχή στο χρόνο.

Η σκούπα δεν στερείται δυνατοτήτων, παρά το ότι η τιμή της την βάζει στις entry-level επιλογές. Κι αυτό είναι το πιο δυνατό της χαρακτηριστικό!

Έχει V-SLAM τεχνολογία για να διαβάζει και να σκανάρει 30.000 σημεία το δευτερόλεπτο (!!) κι έτσι χαρτογραφεί πολύ πιο εύκολα!

Αναγνωρίζει το κάθε δωμάτιο/χώρο ξεχωριστά, κρατάει στη μνήμη της τους χάρτες κι έχει αναβαθμισμένο αλγόριθμο για να μαθαίνει καλύτερα.

Επιπλέον μπορείτε να της βάλετε εικονικούς τοίχους για να μην πηγαίνει σε κάποιον χώρο συγκεκριμένα.

Την πρώτη φορά θα βάλει σε εφαρμογή τις τεχνολογίες της για να καταγράψει το χώρο σας και θα υπολογίσει την καλύτερη δυνατή διαδρομή με έως 50 φορές το δευτερόλεπτο!

Κι όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο καθώς χαρτογραφεί κιόλας. Οι αλγόριθμοί της είναι πραγματικά εντυπωσιακοί και γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακοί αν δείτε πόσο κοστίζει!

Η δύναμη αναρρόφησής της φτάνει το “οκ” 2500pa ενώ διαθέτει 4 διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας με το πιο δυνατό να ρουφάει πανεύκολα σκουπίδια και σκόνες προς το κάδο της.

Αυτός είναι μεγάλος και φτάνει τα 600ml ενώ υπάρχει κι ένας μικρότερος στα 200ml που θα βάζετε το νερό, αφού η Xiaomi Dreame F9 σφουγγαρίζει κιόλας!

Μάλιστα για το σφουγγάρισμα έχει και τρία διαφορετικά επίπεδα για το πόσο νερό θα αφήνει στο πέρασμά της, για να σας εξασφαλίζει όσο το δυνατόν καλύτερο σφουγγάρισμα.

Η Xiaomi Dreame F9 έχει μια μπαταρία 5200mAh που είναι πάρα πολύ καλή και επιτρέπει στο να καθαρίσετε το σπίτι σας τουλάχιστον μία φορά αφού η αυτονομία της ξεπερνά τις δύο ώρες.

Έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη βάση της όταν η μπαταρία της τελειώνει και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει υπολογίσει πόσος χρόνος της χρειάζεται για να τελειώσει το σκούπισμα/σφουγγάρισμα και πόση μπαταρία θα χρειαστεί γι’ αυτό!

Έτσι θα επιστρέψει να συνεχίσει τη δουλειά της όχι όταν φτάσει στο 100% αλλά όταν θα έχει αρκετή μπαταρία για να τελειώσει τη δουλειά!

Τέλος, να πούμε ότι μπορεί να περάσει πάνω από εμπόδια έως 20 χιλιοστά, είναι εξοπλισμένη με 14 αισθητήρες και 8 σένσορες για να εντοπίζει εμπόδια αλλά και να μην πέφτει από τα σκαλιά.

Φυσικά έχει και το δικό της app για να τη χειρίζεστε ακόμα πιο εύκολα. Και κάτι τελευταίο: το ύψος της είναι μόλις 8 εκατοστά οπότε θα εκπλαγείτε το που θα χωθεί και θα καθαρίσει!

Θα τη βρείτε στο Banggood με τελική τιμή τα 197.2€ από Τσεχία!!!!

Κουπόνι: BG1018b

Τελευταία ανανέωση:18/10/2022 08:00
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo