[#Ιστορικό χαμηλό] BlitzWolf BW-AP2: Ο δεύτερης γενιάς έξυπνος ιονιστής της BlitzWolf είναι ΘΗΡΙΑΚΙ και κοστίζει 102.8€ από Τσεχία!

0

Ο πρώτος έξυπνος ιονιστής της BlitzWolf είχε πολύ καλή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό και η BW δεν το είχε σε τίποτα να βγάλει τον δεύτερης γενιάς ιονιστή της. Και τον έβγαλε.

Έτσι, μετά τον BW-AP1, τώρα έχουμε διαθέσιμο στο Banggood τον BlitzWolf BW-AP2 που έρχεται με βελτιώσεις, αλλά και αρκετά πιο πάνω τιμή από το πρώτο μοντέλο.

Το παραπάνω κόστος δικαιολογείται όταν δείτε από κοντά τον BW-AP2, ο οποίος είναι θηριώδης μπροστά στον AP1. Με διαστάσεις 30x30x71.5 και βάρος 7.5 κιλά, εδώ έχουμε έναν βαρέων βαρών ιονιστή και όχι κατηγορίας φτερού όπως ο AP1.

Φυσικά και σε όλους τους άλλους τομείς απολαμβάνετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το πρώτο μοντέλο της σειράς. Εδώ – όπως και παντού – ισχύει το “ό,τι πληρώσεις παίρνεις”.

Ο AP2 καλύπτει το διπλάσιο χώρο κι έτσι θα φροντίσει να διατηρεί καθαρό τον αέρα που αναπνέετε σε ολόκληρο το σαλόνι σας, αφού μπορεί να καλύψει έως και 60 τετραγωνικά!

Εξαφανίζει άσχημες μυρουδιές και βλαβερά μικροσωματίδια, με 3 σε 1 φίλτρα και ρυθμιζόμενο θόρυβο για να τον έχετε να δουλεύει και τη νύχτα χωρίς να σας ενοχλεί.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει το Sleep Mode που φροντίζει να “ρίξει τις στροφές” και να μειώσει το θόρυβο στα 34dB περίπου, ενώ όταν ο ιονιστής δουλεύει κανονικά τα επίπεδα θορύβου αγγίζουν τα 70db.

Το πόσο καθαρός είναι ο αέρας στο σαλόνι σας κτλ. δεν θα τον νιώσετε μόνο, αλλά θα το δείτε και στις ενδείξεις που υπάρχουν στο πάνω μέρος του ιονιστή, εκεί που θα βρείτε και τα διάφορα κουμπιά λειτουργίας.

Αλλά αν βαριέστε να φτάσετε μέχρι εκεί, υπάρχει πάντα και ο πιο εύκολος τρόπος να δείτε τα πάντα όλα που αφορούν τον ιονιστή σας, μέσω του ειδικού app της BlitzWolf.

Μέσω αυτού θα ρυθμίσετε την ταχύτητά με την οποία θα δουλεύει, θα ορίσετε ποιο mode σας εξυπηρετεί τη δεδομένη στιγμή (manual/auto/sleep), θα τον κλειδώσετε αν έχετε παιδιά στο σπίτι ή θα βάλετε χρονοδιακόπτη λειτουργίας με επιλογές να κλείσει μετά από 1/2/4/8 ώρες.

Εδώ έχουμε έναν από τους καλύτερους ιονιστές που θα βρείτε στο Banggood, με την υπογραφή και την ποιότητα ενός κατασκευαστή με το κύρος της BlitzWolf.

Φυσικά το καλό πράμα κοστίζει κι έτσι ο BW-AP2 δεν είναι ο πιο φτηνός που θα βρείτε, ωστόσο αγοράζοντάς τον ξέρετε ότι έχετε κάνει μια ασφαλή επένδυση για το σπίτι σας.

Θα τον βρείτε στο Banggood με κόστος στα 102,8€ που είναι παραπάνω από τίμια τιμή, ενώ έρχεται από Τσεχία!

Κουπόνι: BGND022

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo