[#Ιστορικός_πάτος] Digoo DG-LT206: Εξωτερικό φως έως 1000lm με ηλιακό πάνελ, αισθητήρα κίνησης, μεγάλη μπαταρία και κόστος μόνο 9.4€!

0

Ένα αξιόπιστο εξωτερικό φως δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να κάνει τη δουλειά του. Λύσεις υπάρχουν πολλές, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν ψάχνεις για επώνυμο προϊόν.

Η Digoo είναι μια εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας στο angroid.gr και μπορούμε στις περισσότερες των περιπτώσεων να την εμπιστευτούμε άφοβα.

Το DGLT206 φέρνει την υπογραφή της εν λόγω εταιρείας κι έτσι αυτόματα μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του μάλιστα, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη σύντομη παρουσίασή του.

Αν θέλετε ένα (ή περισσότερα) φώτα για την αυλή, τη βεράντα, τον κήπο, την εξώπορτα και πάει λέγοντας, απλά συνεχίστε το διάβασμα!

Το DGLT206 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και ογκώδες, με την Digoo να μας υπόσχεται ότι και η εγκατάστασή του δεν θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα.

Τοποθετώντας το σε διάφορα στρατηγικά σημεία του κήπου σας π.χ. θα μπορείτε να τα φωτίζετε για να βλέπετε εσείς που πηγαίνετε ή για να αποθαρρύνετε τους επίδοξους εγκληματίες.

Η μπαταρία του είναι στα 1800mAh και φορτίζει με τη δύναμη του ήλιου, ενώ η Digoo μας υπόσχεται ένα ποσοστό μετατροπής της ηλιακής ενέργειας της τάξης του 93%!

Το σώμα του είναι αδιάβροχο και αντέχει ακόμα και στα χιόνια ή στη καυτή ζέστη του καλοκαιριού, ενώ η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει στα 1000lm ωστόσο αυτό γίνεται για 19 δευτερόλεπτα.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι το DGLT206 έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, για να το ρυθμίσετε όπως θέλετε και σας βολεύει, ενώ παράλληλα θα εξοικονομείτε και μπαταρία.

Στο sensor mode ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης. Το φως παραμένει σβηστό και θα ανάψει – στη μεγαλύτερη δυνατή ένταση για 19’’ – μόνο όταν εντοπίσει κίνηση. Ιδανική περίπτωση για εξώπορτα, εισόδους σπιτιού κτλ.

Η δεύτερη λειτουργία είναι η dim light sensor mode. Σ’ αυτή το φως παραμένει ανοιχτό σε χαμηλή ένταση συνεχώς και δυναμώνει στα 1000lm μόνο όταν εντοπίσει κίνηση. Πάλι για 19’’.

Η τρίτη λειτουργία απενεργοποιεί τελείως τον αισθητήρα κίνησης και το φως παραμένει ανοιχτό στη χαμηλή του ένταση για όλο το βράδυ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το φως της Digoo απλώνεται σε ένα εύρος 270 μοιρών που δεν το συναντάς εύκολα σε άλλες προτάσεις, ενώ ο αισθητήρας του «πιάνει» κίνηση από τα 5 έως τα 8 μέτρα. Καθόλου άσχημα δλδ!

Για τις επόμενες 5 μέρες, το DGLT206 – που ξέχασα να αναφέρω ότι έχει 206 (!!) led – είναι σε προσφορά από το Banggood και μπορείτε να το αποκτήσετε με 9.4€ το ένα.

Τελική τιμή βέβαια, στην οποία έχουμε υπολογίσει και το κόστος της αποστολής.

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general