Αν για κάτι είναι γνωστή η Digoo είναι για τους συναγερμούς και τους μετεωρολογικούς σταθμούς της, που κυκλοφορεί κατα ριπάς, με ρυθμό τρεις τη βδομάδα, ή κάτι τέτοιο. Ο DIGOO DG-TH8380 είναι μια ακόμα τέτοια συσκευή, με αρκετές δυνατότητες και τιμή στα πατώματα.

Πρώτα και κύρια, ο Digoo TH8380 είναι ένας σταθμός με εξωτερική μονάδα, οπότε μπορεί να σας δείχνει τις καιρικές συνθήκες τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού.

Έχει ένδειξη για θερμοκρασία και υγρασία εντός και εκτός, αλλα και μνήμη της υψηλότερης/χαμηλότερης θερμοκρασίας/υγρασίας που έχει καταγράψει για την ημέρα.

 

 

Το ελέγχετε μέσω της οθόνης αφής του, η οποία έχει και ένα απαλό backlight για να κάνει εύκολη τη χρήση του και στο απόλυτο σκοτάδι.

 

Α! ξέχασα. Λέει και την ώρα.

Το Digoo DG-TH8380 μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 13,1€ τα οποία περιλαμβάνουν και τη μεταφορά, οπότε αν ψάχνετε κάτι όμορφο και χρήσιμο για το κομοδίνο σας, τότε εδώ έχουμε μια πολύ καλή επιλογή.

Το έχω για πάνω από 4 μήνες, και μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι οι μετρήσεις του είναι ΠΑΡΑ πολυ καλές. Αξίζει τον κόπο.

Αποκτήστε τον μετεωρολογικό σταθμό DIGOO DG-TH8380 στα 13.1€ απο το Banggood

Με κουπόνι BGSEPCZ
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments