[#Ιστορικός_ΠΑΤΟΣ] PETKIT Aquarium: Ένα έξυπνο ενυδρείο που ΝΑΙ, αξίζει να βάλεις ψάρι μέσα!

1
geekbuying aniverssary sale banner

Δυστυχώς στο παρελθόν δεν είχαμε ξεφύγει από τις “παγίδες” του να παρουσιάσουμε κάποια ενυδρεία που δεν ήταν κατάλληλα για ψάρια.

Ίσως ούτε καν ενυδρεία δεν θα έπρεπε να τα λέμε.

Ωστόσο αυτή τη φορά, όσοι αρέσκεστε στο να έχετε ψάρια/ενυδρείο στο σπίτι ή αν θέλετε να κάνετε ένα ΠΟΛΥ καλό δώρο για τα παιδιά, το ενυδρείο που σας βρήκαμε είναι ΜΠΟΜΠΑ.

Πρώτα να ξεκινήσω από τις διαστάσεις του για να καταλάβουμε για τι πράμα γράφουμε. Έχει μήκος 40,2 εκ. πλάτος στα 17 εκ. και ύψος στα 20,5 εκ.

Πάρτε μέτρα και μεζούρες για να καταλάβετε τι έχουμε εδώ.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι… ΝΑΙ, σ’ αυτό το ενυδρείο αξίζει να βάλεις το ψάρι ή τα (μικρά) ψαράκια σου και να τα εκτρέφεις.

Η χωρητικότητά του σε νερό φτάνει τα 10 λίτρα.

Έχει έξυπνο σύστημα φωτισμού με διάφορα χρώματα σε συνδυασμό για να ομορφαίνει και το χώρο σας, ενώ έχει και δικό του app!

Άλλωστε μιλάμε για έξυπνο ενυδρείο, τις λειτουργίες (των φώτων κυρίως) του οποίου θα ελέγχετε και από το κινητό σας.

Μέσα από το app υπάρχει και child lock αλλά και δυνατότητα ρύθμισης χρονομέτρου, προφανώς για να σβήνει το φως κάποια στιγμή το βράδυ.

Επιπλέον διαθέτει και τετραπλό φίλτρο νερού, ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε το νερό κάθε λίγο και λιγάκι.

Η λέξη “έξυπνο” συνδυάζεται και με τη δυνατότητα του ενυδρείου (μέσω του app πάλι) να προσαρμόζει και να αλλάζει το φωτισμό ανάλογα με την ανατολή και τη δύση του ήλιου.

Να, αυτές τις επιπλέον “εξυπνάδες” πληρώνουμε παραπάνω. 😛

Πάντως το εν λόγω ενυδρείο αξίζει τα λεφτά του και το έχω βάλει ήδη στο μάτι. Αυτό και άλλα 2.359 πραματάκια που θέλω, αλλά κωλύομαι για την ώρα!

Θα το βρείτε στο Banggood σε προσφορά – 116.3€.

Κουπόνι:: BGZN001

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo