Επιτραπέζιο Μίνι αερόθερμο της 3Life στα 500W με 21.6€!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Εδώ στην Κρήτη το κρύο έπεσε απότομα καλά μου παιδιά, και μπορεί για θέρμανση να μην είμαστε ακόμα, ένα αεροθερμάκι για τα χέρια όπως αυτό της 3Life όμως δε θα ήταν και κακή ιδέα.

To μικρο αλλα αρκετά ισχυρό αερόθερμο τερματίζει στα 500W, τα οποία είναι αρκετά για αυτό που έχει σκοπό να σας προσφέρει, δηλαδή μια τοπική θέρμανση στα χέρια η στα πόδια. Αν ψάχνετε να το πάρετε για να ζεστάνετε κανα δωμάτιο, γελάει ήδη.

Σαν Design, θυμίζει λίγο μπάλα του γκόλφ πάνω στη βάση της, με τη μπάλα αυτή να μπορεί να σηκωθεί προς τα πάνω κατα 10 μοίρες, αν θέλετε να σας χτυπάει απο χαμηλά ο αέρας της.

Έχει 9 διαφορετικές βαθμίδες έντασης, και λειτουργία αυτόματης διακοπής μετά απο 8 ώρες, σε περίπτωση που θέλετε να το αφήσετε ανοιχτό και να κοιμηθείτε, κάτι που ΔΕΝ σας προτείνω, αλλα μεγάλα παιδιά είστε. Γενικά να προσέχετε με τις θερμάστρες, παντός τύπου.

Βέβαια το αερόθερμο της 3Life είναι κατασκευασμένο από δυσφλεκτα υλικά, και μεγάλη αποδοτικότητα, και έχει ενσωματωμένες ασφάλειες υπερθέρμανσης ενώ σβήνει αυτόματα αν κουνηθεί από τη βάση του.

Η τουρμπίνα του στις 2600 στροφές δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο, και μπορεί να σπρώξει στα χέρια σας, αέρα θερμοκρασίας από 25 μέχρι και πάνω από 32 βαθμούς κελσίου.

Και όλα αυτά, μπορούν να γίνουν δικά σας με μόλις 21.6€ απο την Κινέζικη αποθήκη του Banggood.

Αποκτήστε το Μίνι αερόθερμο της 3Life  απο το Banggood
Τελευταία ανανέωση:15/03/2021 06:59
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo