Μικρό και βολικό 4G Ρούτερ για Ασύρματο Internet ΠΑΝΤΟΥ, χωρίς την ανάγκη σταθερής τηλεφωνικής γραμμής!

3

Θα σας πω μια ιστορία του “μικρού Νίκου” ο οποίος αναζητούσε έναν αξιόπιστο τρόπο να έχει internet μακριά από το πατρικό του σπίτι.

Βασικά σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι-χώρο που δεν είχε σταθερή τηλεφωνική γραμμή κι έτσι δεν είχε και internet. Είτε αυτό ήταν το εξοχικό, το ξενοδοχείο ή οπουδήποτε αλλού.

Έτσι, λοιπόν, αρχικά κατέφυγε σε ένα ρουτεράκι με ενσωματωμένη μπαταρία, επειδή ήταν σούπερ φορητό και απλό στη χρήση του.

Όμως μαντέψτε τι έγινε μετά από μερικά χρόνια: η μπαταρία τα έπαιξε και ήθελε πάντα και παντού μια πρίζα κάπου εκεί κοντά ή έστω ένα powerbank.

Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με το 4G router των 300Mbps που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Και σε συνδυασμό με μια κάρτα SIM με πακέτα αποκλειστικά για internet… ΣΩΘΗΚΑ. 🙂

Το συγκεκριμένο ρουτεράκι έχει πια μόνιμη παρουσία στο εξοχικό και μου προσφέρει 4G ταχύτητες internet ζητώντας μόνο μια κάρτα SIM και μια πρίζα.

Φυσικά η χρήση του είναι πάρα πολύ απλή και δεν σας απασχολεί αν στη συσκευασία θα βρείτε οδηγίες στα αγγλικά (έχει) ή στα κινέζικα.

Πολύ απλά ανοίγετε το κάτω μέρος του, βάζετε την κάρτα SIM του παρόχου που έχει το καλύτερο σήμα στην περιοχή του εξοχικού σας κτλ και στη συνέχεια το βάζετε στην πρίζα.

Έχει ευρωπαϊκού τύπου πρίζα για να μην μπλέκετε με αντάπτορες. Αν και πάντα το BG συμπεριλαμβάνει αντάπτορες στα προϊόντα που δεν έχουν ευρωπαϊκού τύπου καλώδια.

Στην πρόσοψη του ρούτερ θα έχετε και διάφορες ενδείξεις με την πιο σημαντική να είναι η τελευταία με τις τρεις γραμμές, καθώς δείχνει το πόσο δυνατό είναι το σήμα σας.

Πέρα από ασύρματο internet, το εν λόγω ρούτερ έχει και ethernet θύρα. Έτσι αν έχετε repeater με τέτοιες θύρες, μπορείτε να δώσετε internet και σε κάποιο pc που δεν έχει WiFi.

Το έκανα κι αυτό και δουλεύει μια χαρά.

Μπορεί να υποστηρίξει έως και 32 συσκευές, με το ανώτερο που το δοκίμασα προσωπικά να είναι οι 5 και να δουλεύουν όλα ομαλά.

Αν το προτιμήσετε θα σας λύσει τα χέρια και ο μόνος περιορισμός είναι ότι επειδή θέλει πρίζα, δεν μπορείτε να το βάλετε οπουδήποτε θέλετε. Θα πρέπει να έχει ρεύμα δίπλα του.

Αφού είναι και σε προσφορά από το Banggood μην το σκέφτεστε δεύτερη φορά.

Αν θέλετε κάτι οικονομικό για να έχετε στο σκάφος, στο εξοχικό ή να το παίρνετε μαζί σας στις διακοπές (γιατί άθλιο internet συναντάς – δυστυχώς – σε πολλά καταλύματα ακόμα και το 2022) το συγκεκριμένο είναι μια πάρα πολύ καλή λύση.

Θα το κάνετε δικό σας με 44€ τελική τιμή!

Κουπόνι: BGa230ee

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo