€147,00 Απόκτησε το
NNNFRBM15L

Μινι φουρνάκι/Air Fryer, 15 λίτρων της Biolomix με πάνω-κάτω αντίσταση και αέρα στα 1700W με 147€!!

1
geekbuying aniverssary sale banner

Πόσο καιρό έχω να σας πώ οτι πρέπει να πάρετε ένα air fryer στο σπίτι; Δύο ώρες; Ωραία, ευκαιρία να σας το ξαναπώ

Το φουρνάκι της BioloMix είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε φουρνάκι και air fryer, οπότε έχετε δύο συσκευές σε μία, κάτι που βοηθάει αρκετά αν λάβετε υπόψιν το μέγεθος του.

Έχει εξωτερικές διαστάσεις 33 x 37 x 38 cm οπότε θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετά μεγάλο κομμάτι του πάγκου σας, από την άλλη όμως έχει φούρνο με 15 λίτρα χωρητικότητα. Ή ένα ολόκληρο μεγάλο κοτόπουλο. Ή 24 φτερούγες κοτόπουλου. Ή μια πίτσα 10″ . Η ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.

Γενικά, χώρος υπάρχει.

Έχει αντίσταση 1700W, και 11 προεπιλεγμένα προγράμματα, μεταξύ των οποίων και δύο πολύ χρήσιμα, τουλάχιστον για εμένα. Αυτό του φρυγανίσματος ψωμιού, και αυτό της αφύγρανσης.

Τόσο τα κουμπιά για αυτά τα προγράμματα, όπως και ολα τα υπόλοιπα κουμπιά στο Control Panel του BioloMix είναι αφής, για να καθαρίζουν εύκολα όταν τα πατάτε με τις λαδωμένες δαχτυλάρες σας.

Αν δε σας κάνουν τα προεπιλεγμένα προγράμματα, μπορείτε να ορίσετε μόνοι σας τη θερμοκρασία, απο 30-220 βαθμούς, και χρόνο λειτουργίας από 0 λεπτά μέχρι 24 ώρες!

Στα εξτραδάκια του, θα βρείτε λειτουργία προθέρμανσης, φως μέσα για να βλέπετε το κοτοπουλάκι να ροδοκοκκινίζει, και αρκετά περιφερειακά, όπως ταψάκι, rotisserie,  πλέγμα αφύγρανσης, σούβλα και δοχεία φριτέζας για τη λειτουργία Air Fryer! Έχει και επιλογή για χρήση της πάνω μονο αντίστασης, της κάτω μόνο, ή και των 2 μαζί.

Το φουρνάκι της BioloMix είναι διαθέσιμο απο το Geebuying και την Ευρωπαϊκή αποθήκη του, με 147€ τελική τιμή.

Κουπόνι : NNNFRBM15L

Τελευταία ανανέωση:29/04/2024 00:29
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για BioloMix MA528T Dual Heating Air-Fryer - €147,00

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo