€293,30 Απόκτησε το
3CM200OFF

Proscenic M7 Pro: H φτηνότερη ρομποτική σκούπα για σκούπισμα/σφουγγάρισμα με κάδο σκουπιδιών στα 293.3€ από Ευρώπη!

0

Μια ακόμα ρομποτική σκούπα κάνει την εμφάνισή της στο Banggood και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις περισσότερες, είναι η ύπαρξη του κάδου σκουπιδιών.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Η Proscenic M7 Pro είναι μια κλασική σε εμφάνιση ρομποσκούπα όπως όλες οι άλλες. Σε σημείο που αν τους βγάλεις τα logo, δύσκολα θα ξεχωρίζεις ποια είναι ποια.

Στρογγυλή λοιπόν, με μια μεγάλη βούρτσα από κάτω και δυο μικρά τριπλά βουρτσάκια που περιστρέφονται και μαζεύουν/οδηγούν τα σκουπίδια προς τον κάδο, με εμφανή δυσκολία στις γωνίες.

Ο κάδος είναι στα 600ml, οπότε είναι μεγάλος μια χαρά είμαστε εδώ, ενώ πέρα από σκούπισμα ρίχνει και το κλασικό σφουγγάρισμα με έναν κάδο που έχει γι’ αυτό το λόγο, χωρητικότητας 110ml.

Γυρίζουμε στο σκούπισμα, που αυτό θα χρησιμοποιείτε κατά βάση, για να πούμε ότι η δύναμη αναρρόφησης έχει μείνει στα 2700pa.

Ένα νούμερο που πρωτοβλέπαμε χρόνια πριν, σε άλλες ρομποσκούπες. Η δύναμη δεν ανέβηκε λοιπόν, ωστόσο τη δουλειά της την κάνει.

Μέσω του app μπορείτε να ελέγχετε πολλά πράγματα και ένα από αυτό είναι και η δύναμη, αφού υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε τρεις “ταχύτητες”.

Η χαμηλή είναι η πιο αθόρυβη και σκουπίζει απλές βρωμιές, υπάρχει και η μεσαία αλλά και η δυνατή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η σκούπα έχει 24 αισθητήρες για να μην πέφτει, κουτουλάει κτλ, χαρτογραφεί το χώρο σας, διαθέτει Laser Navigation για να σουλατσάρει αποτελεσματικά και όχι άσκοπα στο σπίτι, το οποίο αν έχει διαφορετικά επίπεδα δεν θα προβληματίσει τη σκούπα που υποστηρίζει χαρτογράφηση πολλαπλών επιπέδων χάρη στο τέταρτης γενιάς Map Management.

Η μπαταρία είναι στα 5200mAh και εδώ έχουμε παραμείνει σε νούμερα που βλέπουμε εδώ και χρόνια, πάντως είναι υπεραρκετή ακόμα και για ένα μεγάλο σπίτι έως 140-160 τετραγωνικά.

Ανάλογα και με το mode λειτουργίας, θα έχετε και την αντίστοιχη αυτονομία, η οποία κυμαίνεται από 80 λεπτά (στη μεγαλύτερη δύναμη αναρρόφησης) έως τα 270 λεπτά στη μικρότερη.

Γενικά κάνει ό,τι κάνουν και οι υπόλοιπες σκούπες, όμως τη διαφορά εδώ την κάνει ο έξτρα κάδος ανακύκλωσης που μπορείς να αγοράσεις.

Ουσιαστικά αυτός λειτουργεί και ως βάση για να φορτίζει, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι αγοράζοντάς τον δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε τον 600αρι κάδο της σκούπας κάθε λίγο και λιγάκι!

Διότι η Proscenic M7 Pro με το που θα γεμίζει από σκουπίδια, βρωμιές, τρίχες κτλ θα πηγαίνει να αδειάζει μόνη της τα σκουπίδια στο μεγάλο κάδο!

Στο Hekka, θα το βρείτε με 293.3€ τελική τιμή, που ειναι νομίζω άνετα απο τις χαμηλότερες που έχουμε δεί σε σκούπα με κάδο σκουπιδιών, και πλέον γίνεται η αυτονόητη επιλογή σας, αφού καλή σκούπα με κάδο >>>>> οποιαδήποτε “απλή” ρομποτική σκούπα, χωρίς κάδο. Ακόμα και απο τις καλύτερες.

Κουπόνι: 3CM200OFF στο Hekka.com | GKB23EBS στο Geekbuying

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo