€90,50 Απόκτησε το
BGCZ30V04
Ιστ. Χαμηλό

[#Ιστορικός_ΠΑΤΟΣ] Smartai 30V – Ρομποσκουποσφουγγαρίστρα με VSLAM Navigation στα 90.5€ ΜΟΝΟ!!!

0

Οι Κινέζοι έχουν βαλθεί να έχει τουλάχιστον ένα σπιτικό από μια ρομποσκούπα, αλλιώς δεν εξηγείται η πρεμούρα και τα τόσα καινούργια προϊόντα στο χώρο αυτό.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε πλέον για τα καλά τις ρομποσκούπες, αλλά ας κάνουμε μια μικρή σύνοψη για τους καινούργιους φίλους:

Αυτού του είδους οι σκούπες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν 100% μια συμβατική ηλεκτρική, με το μεγάλο τους μειονέκτημα να είναι ότι δυσκολεύονται στις γωνίες.

ΟΜΩΣ, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με το πόση σκόνη και βρωμιές μαζεύουν και ένα σχετικά καθαρό σπίτι το κάνουν λαμπίκο χωρίς εσείς να σηκώσετε το χέρι σας.

Έχουν αρχίσει να γίνονται απαραίτητες σε όλο και περισσότερους από εμάς, ειδικά όταν η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή όσο αυτή της Smartai 30V.

Το μεγάλο της ατού δεν είναι άλλο από την VSLAM πλοήγηση που συναντούσαμε παλιά στα ακριβά μοντέλα.

Με τη βοήθειά της θα χαρτογραφήσει το σπίτι σας και θα στείλει την κάτοψή του στο κινητό σας για να έχετε μια εικόνα και ανάλογα να πράττετε (μπορείτε πχ να καθαρίσετε ένα συγκεκριμένο σημείο/δωμάτιο κτλ).

Πέρα από σκούπισμα – με το δοχείο που μαζεύει τα σκουπίδια να είναι στα 510ml – η Smartai 30V ρίχνει κι ένα σφουγγάρισμα.

Εσείς απλά γεμίζετε το δοχείο νερού των 300ml και προσθέτετε σαπούνι για το άρωμα. Στο σφουγγάρισμα μην περιμένετε την ίδια θεαματική απόδοση που έχει στο σκούπισμα πάντως.

Μέσω του app μπορείτε να κάνετε ένα σωρό εργασίες: να προγραμματίσετε πότε θέλετε να καθαρίσει, να καθαρίσετε όλο το σπίτι, ένα σημείο ή να της πείτε να σφουγγαρίσει.

Το ύψος της είναι μόλις 7.5 εκατοστά οπότε σε οτιδήποτε μικρότερο από αυτό το νούμερο θα χωθεί με άνεση και θα καθαρίσει (καναπέδες, κρεβάτια κτλ).

Η δύναμη αναρρόφησής της είναι στα 2600pa και το ίδιο νούμερο έχει και η μπαταρία της (2600mAh) που είναι ίσως και το μόνο μελανό της σημείο.

Από την άλλη όμως, ακόμα κι όταν η μπαταρία εξαντλείται και δεν έχει τελειώσει το σκούπισμα/σφουγγάρισμα, η Smartai 30V θα επιστρέψει στη βάση της, θα φορτίσει και μετά θα βγει να συνεχίσει!!

Έτσι το θέμα της αυτονομίας δεν είναι ικανό να μας προβληματίσει. Πάντως η εταιρεία μας λέει ότι μπορεί να δουλέψει συνεχώς για κάτι παραπάνω από 1.5 ώρα.

Αν έχετε ένα σπίτι έως 100 τετραγωνικά θα το σκουπίσει όλο με μία φόρτιση.

Η τιμή της είναι στα 90.5 και είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ για σκούπα με τέτοιες δυνατότητες.

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να γλυτώσετε τα μεταφορικά!

Κουπόνι: BGCZ30V04 ή BGdb797e στα 93€ αν λήξει το πρώτο.

-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo