[#Ιστορικό_χαμηλό] SMARTAI G50 – Η ρομποσκούπα των 81.8€(!!) που αξίζει οπωσδήποτε της προσοχής σου!

0

Ένα ακόμα πραματάκι που ξετρυπώσαμε και αποτελεί την επιτομή του VFM, είναι η συγκεκριμένη σκούπα που βλέπετε στις φωτογραφίες του κειμένου αυτού.

Το όνομά της είναι Smartai G50 κι έχει πολλούς λόγους που, όπως γράφουμε και στον τίτλο, ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ της προσοχής σας!

Γιατί ρωτάτε; Ωραία… ξεκινάμε!

SMART NAVIGATION

Δεν νοείται σκούπα του 2022 που να μην μπορεί να περιφέρεται έξυπνα στο χώρο σας. Έτσι και η Smartai G50 υπόσχεται αλάνθαστη διαδρομή και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην κάλυψη.

Μάλιστα είναι σε θέση να σκουπίσει ένα σπίτι πάνω από 130 τετραγωνικά μέτρα, ενώ η μπαταρία της αντέχει θεωρητικά έως και δύο ώρες!

Λογικά δεν φτάνει αυτά τα στάνταρ, όπως καμμία άλλη άλλωστε, αλλά έχει την ευκολία του Self-Recharge, που σημαίνει ότι αν στη μέση του σκουπίσματος τελειώνει από μπαταρία, πηγαίνει μόνη της και φορτίζει για να συνεχίσει μετά.

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ

Ο έξυπνος αλγόριθμος για να χαρτογραφήσει το σπίτι σας τη βοηθά τόσο στο σκούπισμα, όσο και στο σφουγγάρισμα. Διότι σφουγγαρίζει κιόλας!

Και μπορεί το δοχείο απορριμάτων της να είναι σε νορμάλ επίπεδα – ήτοι 510ml – όμως το δοχείο νερού της ξεπερνά και σε κάποιες περιπτώσεις διαλύει τον ανταγωνισμό, αφού φτάνει τα 300ml!

Στο σφουγγάρισμα λειτουργεί σε μία default ένταση, όμως για το σκούπισμα έχει 4 διαφορετικές επιλογές που ξεκινούν από τα μόλις 600Pa (αθόρυβη), πάνε στα 1000Pa που είναι το στάνταρ, ανεβαίνουν στα 1500Pa και τερματίζουν στα 2600Pa!

Σημ: Δεν έχω δει ακόμα σκούπα που να σφουγγαρίζει τέλεια, οπότε το ότι σφουγγαρίζει πάρτε το σαν “περνάω και αφήνω νερό στο σπίτι”. Βάλτε και λίγο αρωματικό κατιτίς για να δώσει μιαν άλλη αίσθηση τουλάχιστον.

ΚΑΤ – APP – ΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αν και οικονομική πρόταση στο χώρο των ρομποσκουπών, εν τούτοις η Smartai G50 έχει το δικό της app.

Μέσω αυτού μπορείτε να τη χειριστείτε (εσείς ή να αφήσετε τα παιδιά been there done that :P) από μακριά, μπορείτε να προγραμματίσετε τον καθαρισμό του σπιτιού όταν λείπετε, ή να κάνετε αναβάθμιση στο software και πολλά άλλα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τι άλλο έχει για να σας κερδίσει; Έχει πολλαπλές μεθόδους καθαρισμού. Τι σημαίνει αυτό;

  1. Καθαρίζει αυτόματα
  2. Καθαρίζει γωνίες (οκ να το δω ότι το κάνει καλά και να μην το πιστέψω! :P)
  3. Καθαρίζει ένα συγκεκριμένο σημείο
  4. Καθαρίζει με σπειροειδή περάσματα
  5. Σφουγγαρίζει με ηλεκτρονικό έλεγχο απορροής νερού

Και αν νομίζεις αγαπητέ αναγνώστη ότι είναι ακριβή, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, αφού την εξαιρετικά VFM αυτή ρομποσκούπα θα τη βρεις στο Banggood με κόστος μόλις 81.8€ και αποστολή από Τσεχία!

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να γλυτώσετε μέρος ή όλα τα μεταφορικά!

Κουπόνι: BGc2852e

 

Τελευταία ανανέωση:01/04/2022 19:24
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo