€276,00 Απόκτησε το
NNNFRBFUT10

Ultenic T10 Pro : Ρομποτική σκούπα με αυτόματο άδειασμα , LiDar και διπλές περιστρεφόμενες βούρτσες για σφουγγάρισμα στα 276€!

0

Η Ultenic T10 Pro έχει τρία χαρακτηριστικά που στα μάτια μου την κάνουν ακαταμάχητη. Ένα κάδο για να αδειάζει αυτόματα τα σκουπίδια, δυνατότητα να σφουγγαρίζει “αντρικά” με περιστρεφόμενες βούρτσες, και είναι σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

Ξεκινώντας απο τα βασικά, ή Ultenic T10 Pro είναι μια κλασική ρομποτική σκούπα, με το συνηθισμένο καρούμπαλο στην κορυφή της, που περιλαμβάνει το LiDar Sensor για να σουλατσάρει με περισσή άνεση ανάμεσα στο έπιπλά σας, και τα υπόλοιπα εμπόδια που θα βρεί.

Η λειτουργία σκουπίσματος, είναι καλή, αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο, και η κλασσική περιστρεφόμενη βούρτσα και μοτέρ απορρόφησης στα 4000PA που αναλαμβάνει να μαζέψει τα σκουπιδάκια και να αφήσει το πάτωμα σας καθαρό.

Έχει τρία επίπεδα σκουπίσματος, ενώ έχετε και την επιλογή να το κλείσετε τελείως, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την σκούπα της Ultenic αποκλειστικά σαν σφουγγαρίστρα, κάτι που δεν αποκλείεται.

Δεν αποκλείεται γιατι εκεί που ή T10 Pro παίζει μεγάλη μπάλα είναι στο σφουγγάρισμα. Αντί για το καθιερωμένο σύστημα με το πανάκι που βρέχει το δοχείο της σκούπας και το σέρνει σαν κατάδικο δεξιά αριστερά, καθαρίζοντας (και πασαλείβοντας) το πάτωμα σας , η Ultenic T10 Pro χρησιμοποιεί το νέο, πολύ καλύτερο σύστημα, με τις περιστροφικές βούρτσες.

Στο πίσω μέρος, θα βρείτε δύο μεγάλες βούρτσες που περιστρέφονται 120 φορές το λεπτό, και τρίβουν πραγματικά το πάτωμα, με αποτέλεσμα να καθαρίζουν πιο αποτελεσματικά, ακόμα και λεκέδες που επιμένουν (έχω κλέψει την ατάκα απο διαφήμιση γνωστού απορρυπαντικού. “Το μέριτο. Αυτό με τη λαβή!”)

Πρώτο θεματάκι εδώ, ότι οι βούρτσες δεν είναι αυτοκαθαριζόμενες, και θα πρέπει να τις καθαρίζετε με το χέρι μετά απο κάθε χρήση. Βέβαια μπορείτε να πάρετε δύο ακόμα, οπότε μπορείτε απλά να πετάτε στο πλυντήριο τις βρώμικες και να βάλετε το δεύτερο ζευγάρι εναλλάξ.

Όταν τελειώσει με την δουλειά της, η Ultenic T10 Pro επιστρέφει στη βάση της, η οποία παρότι δεν της φαίνεται, απο το μέγεθος της, κρύβει στο εσωτερικό της, μια σακούλα για να αδειάσει τα περιεχόμενα του κάδου της. Η σακούλες έχουν χωρητικότητα 3.3LT και λογικά θα βγάζουν κανα 1-1.5 μηνα πριν χρειαστούν αλλαγή.

Το δεύτερο θέμα, όπως φανταστήκατε, είναι ότι μάλλον θα βρίσκετε δύσκολα σακούλες . Για την ώρα τις πουλάει η Ultenic με $26 τις 6, αλλα σε βάθος χρόνου, αν δεν είναι συμβατό με κάποιου άλλου μοντέλου, ίσως μπλέξετε.

Η Ultenic T10 Pro μπορεί να κρατήσει στη μνήμη της μέχρι 5 διαφορετικούς χάρτες, ενώ έχει bluetooth και WiFi για να συνδεθεί με το κινητό σας, και να σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα πάντα γύρω απο τη λειτουργία της, αλλα και να εκμεταλλευτείτε έξτρα δυνατότητες, όπως το Spot cleaning, το καθάρισμα συγκεκριμένων δωματιών, την δημιουργία Virtual Walls, τις φωνητικές εντολές κ.α.

Τέλος, να σας πω οτι η Ultenic TS1 έχει αισθητήρες σύγκρουσης, αποφυγής πτώσης, και ειδικούς αισθητήρες υπερήχων για εντοπισμό χαλιών, ώστε να τα αποφεύγουν στο σφουγγάρισμα, ή να βάζουν την ένταση στο τέρμα στο σκούπισμα.

Όπως βλέπετε, η σκούπα της Ultenic τα έχει μικρά ψεγάδια, αλλα έχουμε μια σκούπα που σφουγγαρίζει καλά, και αδειάζει τα σκουπίδια μόνη της στον κάδο, που κοστίζει μόλις 276€ τελική τιμή απο Ευρώπη!

Νομίζω οτι είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλα η απόφαση ειναι δική σας.

Κουπόνι : NNNFRBFUT10

Ιστορικό τιμής για Ultenic T10 Pro Robot Vacuum Cleaner with Self Emptying Station, 4000Pa Suction, Dual SpinPower Mopping, 3.3L Dustbag, Lidar Navigation, Carpet Boost, 5200mAh Battery, Max 200 Mins Runtime, APP/Voice Control
Τελευταίες ανανεώσεις:
  • €276,00 - 31/03/2024
  • €276,90 - 22/11/2023
Πρώτη εμφάνιση: 22/11/2023
  • Μεγαλύτερη τιμή: €276,90 - 22/11/2023
  • Χαμηλότερη τιμή: €276,00 - 31/03/2024
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Ultenic T10 Pro Robot Vacuum Cleaner with Self Emptying Station, 4000Pa Suction, Dual SpinPower... - €276,00
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo