Τα γενέθλια του Banggood ήρθαν και πέρασαν, με το προηγούμενο διάστημα να ήταν γεμάτο προσφορές από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι σε ορισμένα προϊόντα είχαν προμηθευτεί αρκετό στοκ, με αποτέλεσμα να τους έχει περισσέψει πράμα.

Έτσι, είπαν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές μήπως και μας πείσουν να κάνουμε την κίνηση. Βέβαια τώρα δεν υπάρχει σάλιο, αλλά αφού μας τα έστειλαν, είπαμε να σας τα δείξουμε.

Τα κουπόνια…

Δυο κουπόνια που αφορούν στο γνωστό και καταπληκτικό Mi 9T Pro. Το ένα αφορά στην έκδοση με τα 64GB και το άλλο σ’ αυτήν με τα 128GB.

Κανένα από τα κινητά δεν δέχεται επέκταση μνήμης ROM, αποθηκευτικού χώρου δηλαδή, οπότε θα μείνετε με αυτό που θα διαλέξετε.

Η προφανής επιλογή για τον συνειδητοποιημένο αγοραστή είναι η έκδοση με τα 128GB, την οποία το BG προσφέρει στα 373€.

Όχι κάτι το ιδιαίτερο, δηλαδή, σε σχέση με τις τιμές που το βρίσκαμε το προηγούμενα διάστημα, απλά το κουπόνι BGGR142 είναι ενεργό τώρα, ενώ τα άλλα όχι.

Για να μας δελεάσει προς την έκδοση με τα 64GB, το Banggood πετάει και το «τυράκι» ενός δώρου, το οποίο θα αποκτήσετε μόνο αν προτιμήσετε αυτή αντί της άλλης.

Το δωράκι είναι ένα bluetooth kit για το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μιλάτε όση ώρα θέλετε χωρίς να έχετε το κινητό στο χέρι…

Το Mi 9T Pro 6/64GB με το συγκεκριμένο δωράκι, κοστίζει στα 324€ και για να το αποκτήσετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό: BGGR138

Βέβαια η τιμή αυτή αφορά μόνο στο μαύρο χρώμα, ενώ το 6/128GB θα το πάρετε σε όποιο από τα τρία χρώματα προτιμάτε χωρίς να δώσετε περισσότερα χρήματα.

Αποκτήστε το Mi 9T Pro 6/64GB στα 324€ (το μαύρο) και μαζί δωράκι bluetooth car kit Αποκτήστε το Mi 9T Pro 6/128GB στα 373€ (όλα τα χρώματα) χωρίς δωράκι

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για