Ο γείτονας έχει ρομποσκούπα κι εσείς όχι;

Πήρε τηλέφωνο η κουμπάρα και άρχιζε ενθουσιασμένη να μιλά στη σύζυγό σας για τη νέα τους ρομποτική σκούπα που καθαρίζει αυτόματα τα πάντα στο σπίτι;

Κι εσύ φίλε αναγνώστη ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; Μέχρι πότε θα είσαι χωρίς ρομποτική σκούπα;

Και δεν είπαμε να πάρεις μια των 300+ ευρώ. Υπάρχουν και λύσεις για τους έχοντες budget ΚΑΤΩ από τα 100€. Εκεί ανήκει η WP615 της Puppyoo!

Μια σκούπα που στοιχίζει μόλις 73,8€, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει ψηλά στη λίστα με τις VFM επιλογές σας στο κομμάτι των ρομποσκουπών.

Η WP615 θα σχεδιάσει με έξυπνο τρόπο τη διαδρομή της στο χώρο σας, έτσι ώστε να πάει και να καθαρίσει σκόνη και βρωμιές από το πάτωμα.

Η δύναμή της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μιας και δεν ξεπερνάει τα 1000pa, όμως για σκόνη και ελαφριά σκουπίδια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Εκεί που ξεχωρίζει είναι στην πατέντα με το διπλό φίλτρο που διαθέτει (Cyclone+HEPA), κάτι πρωτοποριακό για ρομποσκούπα.

Το διπλό σύστημα ξεχωρίζει αέρα και σκόνη, κατακρατώντας τη δεύτερη και αφήνοντας τον αέρα να περάσει καθαρός προς τα έξω!

Η μπαταρία της κρίνεται πολύ καλή – πάντα για τα λεφτά που θα δώσετε – μιας και είναι στα 2600mAh που δίνει αυτονομία 90 λεπτών.

Μπορεί να χωθεί σε σημεία έως 10 εκατοστών ύψους, ενώ υπερπηδά εμπόδια έως 7χιλ!

Είναι αρκετά έξυπνη ώστε να επιστρέψει στη βάση της όταν τελειώνει η μπαταρία, αλλά δεν συνεχίζει τη δουλειά από εκεί που σταμάτησε.

Όμως έχει τεχνολογίες που έχουν τα πιο ακριβά μοντέλα, όπως αισθητήρες για να μην γκρεμοτσακίζεται από σκαλιά και για να μην κουτουλάει συνεχώς στα έπιπλά σας.

Μάλιστα με το κουπόνι που θα δείτε παραπάνω, θα την πάρετε ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ενώ υπάρχει επιλογή για αποστολή με τρένο. Αν τη βιάζεστε, τα μεταφορικά για την Eu Priority είναι στα 16,5€.

Κουπόνι: BGPUCHG

Αποκτήστε την VFM ρομποσκούπα με μόλις 73,8€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments