Είναι ποιοτική και… φαίνεται!

Ο λόγος για τη βαλίτσα ταξιδιού της – μέσω της θυγατρικής της 90FUN – που «φωνάζει» για την ποιότητά της απ’ όποια πλευρά κι αν τη δει κανείς.

Απ’ έξω έχει πολυκαρβονικό σκληρό υλικό, που είναι και αδιάβροχο έως ένα βαθμό, το οποίο συμβάλλει στο «σοβαρό» και επαγγελματικό look της βαλίτσας.

Έχει 4 θέσεων μηχανισμό για να την κρατάτε με το χερούλι και φυσικά ροδάκια για να μην την κουβαλάτε στα χέρια συνέχεια.

Στο επάνω μέρος έχει και διπλή κλειδαριά για να ασφαλίζετε τα πράγματά σας, τα οποία θα χωρέσουν και θα τακτοποιηθούν πολύ άνετα στο εσωτερικό της.

Η βαλίτσα της Xiaomi έχει χωρητικότητα 36 λίτρων και διάφορες θέσεις, θήκες για τα πράγματά σας, αλλά και λάστιχο τύπου «Χ» για να κρατά τα ρούχα σας από το να πέφτουν.

Σε μια από τις πολλές θήκες της θα μπορείτε να τοποθετήσετε και τον υπολογιστή σας, ο οποίος και θα ασφαλιστεί ακόμα περισσότερο με το ενσωματωμένο σκρατς της βαλίτσας.

Γενικά μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή περίπτωση βαλίτσας, με την «υπογραφή» μιας εταιρείας που δεν χρειάζεται καμία μα καμία σύσταση.

Αν αυτό τον καιρό ψάχνατε μια αξιόπιστη, Premium βαλίτσα για τα ταξίδια σας, νομίζω την βρήκατε. Απλά εκμεταλλευτείτε την προσφορά του !

Το κατάστημα τη στέλνει με δωρεάν μεταφορικά από την Τσέχικη αποθήκη του (επιλέξτε CZ στο Ship From) με DHL στην τιμή των 75€ μόνο! Δυστυχώς δεν είναι ετοιμοπαράδοτη.

Κουπόνι: BGBIGSALE5

Αν αυτό που θέλετε είναι μια βαλίτσα παρόμοιας χωρητικότητας (31lt) αλλά μεταλλική και με διπλή ασφάλεια, τότε θα τη βρείτε στο παρακάτω link και πάλι με την εγγύηση της Xiaomi.

Έρχεται και αυτή από Ευρωπαϊκή αποθήκη (πάλι επιλέγουμε CZ) και έχει δωρεάν μεταφορικά με συνολικό τελικό κόστος στα 132€. Αυτή είναι ετοιμοπαράδοτη!

Κουπόνι: BGTOPSALE4

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments