Τον τρόπο που οι ρομποτικές σκούπες θα σας αλλάξουν τη ζωή δεν μπορείτε να τον φανταστείτε.

Εκτός αν έχετε ήδη, ή αν έχει κάποιος φίλος-φίλη και τον έχετε ρωτήσει σχετικά, με τη δεύτερη περίπτωση να σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πρώτη!

Ακούστε κι εμένα που συμβιώνω εδώ και πάνω από ένα χρόνο με μια σκούπα-ρομπότ της !

Το θέμα της απόφασης είναι το λιγότερο. Αργά ή γρήγορα, θεωρώ ότι κάθε σπίτι θα έχει από μια… εδώ βγαίνουν σκούπες-ρομπότ για παράθυρα πλέον!

Το περίπλοκο είναι ν’ αποφασίσεις ποια σκούπα να αγοράσεις κι εδώ, τώρα, σας έχουμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία από το Banggood.

Πρόκειται για μια σκούπα της Xiaomi (και μόνο απ’ αυτό το όνομα κερδίζει πολλούς πόντους) με πολλές δυνατότητες και χαμηλή τιμή!

Η πανέξυπνη αυτή σκούπα έχει πολλαπλούς αισθητήρες, με κορυφαίο τον LDS και τον SLAM.

Ο μεν πρώτος σκανάρει και διαβάζει το χώρο σας με ταχύτητα 1800 φορών το δευτερόλεπτο (!!) και ο μεν δεύτερος χαρτογραφεί δυναμικά στη μνήμη του το σπίτι σας.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει δράση η 5200mAh τεράστια μπαταρία σας, που εκτός κι αν έχετε σπίτι πάνω από 200 τετραγωνικά, θα σκουπίσει το χώρο σας και θα επιστρέψει στη βάση της.

Αλλά και τόσο μεγάλο σπίτι να έχετε, η έξυπνη σκούπα θα γυρίσει στη βάση της να φορτίσει (όταν φτάσει στο 20%) και στη συνέχει θα επιστρέψει για να τελειώσει τη δουλειά.

Κινείται έξυπνα στο χώρο, με καμπυλωτά Π και πλησιάζει στα 10χιλ τους τοίχους προσπαθώντας να καθαρίσει κι εκεί. Δεν τα καταφέρνει καλά, ενώ χωλαίνει και στις γωνίες, αλλά αυτό είναι κοινό πρόβλημα όλων.

Η δύναμη απορρόφησής της θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη και δεν ξεπερνά τα 1800pa, τουλάχιστον όμως είναι αρκετά αθόρυβη για να μην ενοχλεί.

Φυσικά συνεργάζεται με το Mi Home app που είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό και σας επιτρέπει να πειράξετε και να αλλάξετε διάφορες λειτουργίες στη σκούπα.

Στην προσφορά του Banggood κοστίζει 223€ τελική τιμή αν την αγοράσετε από HK. Αν την πάρετε από CN κοστίζει 220€ αλλά δεν έχει στοκ η Κινέζικη αποθήκη.

Το κουπόνι και στις δυο περιπτώσεις είναι το: BGUXMF

Αποκτήστε την ρομποτική σκούπα της Xiaomi με 223€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για