Edit: Το έχω στην κατοχή μου εδώ και μερικά 24ωρα. Πρώτες εντυπώσεις: καλή κατασκευή, πολύ ωραία οθόνη, γρήγορος και άνετος επεξεργαστής (αισθητά πιο καλός επεξεργαστής από τους N4100 Gemini Lake. Κάνω πιο άνετα τη δουλειά μου με πολλά tabs και παράθυρα ανοιχτά) ΑΛΛΑ με άθλιο και αργό φορτιστή στη συσκευασία. Αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Θέλει 7,5 ώρες (!!!!) για να φορτίσει στο 100% και φτάνει στο 10% σε 4,5 ώρες. Βέβαια εμένα δεν με πειράζει αυτό γιατί το έχω μονίμως στην πρίζα όσες ώρες δουλεύω και μετά που θα το πάρω στον καναπέ ή κρεβάτι για καμμια ταινία, η αυτονομία του είναι εξαιρετική. Στο 25% φωτεινότητα το άφησα ανοιχτό και έβγαλε 5,5 ώρες Netflix. Τα Windows ήρθαν κανονικά στα αγγλικά και τους αλλάζεις γλώσσα για να τα έχεις στα ελληνικά.

 

 

 

Η Alldocube το έφερνε από εδώ, το έφερνε από εκεί και τελικά μας παρουσίασε ένα tablet το οποίο ο καθένας – κοινός θνητός – από εμάς θα ήμασταν υπερήφανοι να έχουμε στην κατοχή μας.

Το Alldocube KNote 8, ένα εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης σε πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανταγωνιστική τιμή!

Πρώτα μας έδωσε το KNote X Pro, ένα Surface των φτωχών, όπως το είχαμε χαρακτηρίσει. Ένα tablet για βασική δουλειά γραφείου σε ένα πολύ όμορφο και δεμένο σύνολο με μεγάλη οθόνη.

Στη συνέχεια είχαμε το Alldocube KNote Go με μικρότερη οθόνη, αλλά πληκτρολόγιο στη συσκευασία για ένα ικανότατο υβρίδιο tablet/pc.

Και τα δυο αυτά tablets όμως δεν είχαν την απαραίτητη δύναμη για κάποιον που τη θέλει on-the-go μαζί του! Κι εδώ, αυτό το κενό, έρχεται να συμπληρώσει το κορυφαίο Alldocube KNote 8.

Εδώ δεν έχουμε υποχωρήσεις σχεδόν πουθενά!

Για μια ακόμη φορά η 13.3’’ οθόνη του  είναι αυτή που εντυπωσιάζει όταν ρίξεις για πρώτη φορά τη ματιά σου πάνω του.

Έχει υψηλή ανάλυση 2560x1440 και εξαιρετική ποιότητα εικόνα που ενισχύεται και από την ειδική τεχνολογία Black Diamond που χρησιμοποιεί η Alldocube.

Βασικά δεν είναι μόνο η οθόνη που κλέβει την παράσταση, αλλά και η αλουμινένια premium κατασκευή με την άμεση απόκριση, την υψηλού επιπέδου αίσθηση και το μόλις 10,2χιλ πάχος της.

Και όταν το ανοίξετε, οι εργασίες και η δουλειά σας θα γίνει ΠΟΛΥ καλύτερα και ΠΟΛΥ πιο άνετα, σε σχέση με ένα laptop με τον κλασικό Intel Gemini Lake.

Εδώ, η Alldocube έβαλε στην κορυφαία της πρόταση των 7ης γενιάς Intel M3-7Y30 που είναι αθόρυβος, πολύ δυνατός για δουλειές γραφείου (περίπου 35% πιο γρήγορος από τους Gemini Lake) και άκρως ικανός για πολύωρη χρήση.

Κι αυτό επειδή συνεισφέρει στο να μην ζεσταίνεται υπερβολικά το σύστημα, την ώρα που η Alldocube έχει προικίσει το tablet της και με ειδικό cooling σύστημα για να μην «κολλάει» και ζεσταίνεται.

Ακόμα και οι μνήμες του δεν απογοητεύουν, μιας και έχουμε 8GB RAM και 256GB SSD δίσκο για τα αρχεία σας. Μπροστά η οθόνη έχει μια 2MP κάμερα και πίσω μια άλλη στα 5MP.

Κάτι το μεμπτό δεν θα βρείτε ούτε στην μπαταρία, η οποία φτάνει στα 5500mAh και λογικά – σε συνδυασμό με τον όχι και τόσο ενεργοβόρο επεξεργαστή – θα βγάζει τη μια μέρα δουλειάς χωρίς φόρτιση.

Το βάρος του KNote 8 ίσα που ξεπερνά το ένα κιλό, διαθέτει dual band WiFi και BT4.0, όπως και ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο.

Στη συνδεσιμότητα έχουμε μια Type-C θύρα, μια θύρα ακουστικών, τη θύρα φόρτισης  και μια για να βάλετε SD κάρτα (έως 128GB) ώστε να αποθηκεύετε έξτρα αρχεία.

Εξαιρετική είναι και η τιμή του, μιας και στην προσφορά του θα το βρείτε με 321€ τελική τιμή, που συμπεριλαμβάνει την Eu Priority αποστολή για να μην έχετε θέμα με το τελωνείο!

Αν το συνδυάσετε μάλιστα και με το δικό του keyboard – το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ – τότε θα έχετε στη διάθεσή σας ένα υβρίδιο tablet/pc που θα κάνει πολλούς να σας ζηλεύουν!

Υπάρχει και η εναλλακτική του KNote 8 Lite με λίγο χειρότερο επεξεργαστή ΑΛΛΑ με keyboard και stylus στη συσκευασία, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 361€.

Κουπόνι (για το Lite): BG551c4d

Εναλλακτικά αποκτήστε το KNote 8 Lite με 361€

Κουπόνι: BG551c4d
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments