Το Chuwi Aerobook Pro ήταν ένα laptop το οποίο περιμέναμε εδώ και μερικές εβδομάδες και για το οποίο σας είχαμε γράψει πριν από δυομιση μήνες

Βέβαια για την ώρα δεν σας έχουμε το laptop με την απίθανη 4K οθόνη και τον ισχυρό επεξεργαστή, αλλά ένα από τα αδερφάκια του.

Όμως και αυτό είναι εξίσου ΚΟΥΚΛΙ και οπωσδήποτε αξίζει της προσοχής σας. Άλλωστε και το κόστος του είναι πολύ πιο προσιτό.

Το Aerobook Pro της προσφοράς είναι ένα σύνολο που ξεχωρίζει και «φωνάζει» για την ποιότητα κατασκευής και τα πολύ καλά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στο μέσο αυτής της υπέροχης μεταλλικής κατασκευής δεσπόζει μια IPS Full Lamination οθόνη με screen-to-body ratio στο 80%, ανάλυση FHD+ και αναλογία 16:9.

Στο κάτω μέρος έχουμε το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με τις σωστές αποστάσεις των πλήκτρων για απρόσκοπτη πληκτρολόγηση χωρίς λάθη.

Στα ενδότερα κουμάντο κάνει ο Intel M3-8100Y που είναι πιο γρήγορος από τους κλασικούς Gemini Lake N4100 (γύρω στο 40%) και οπωσδήποτε είναι ικανότατος για δουλειά γραφείου.

Συνοδεύεται από την Intel HD Graphics 615 και μαζί έχουμε 8GB RAM και 256GB SSD δίσκου. Ο αποθηκευτικός χώρος μεγαλώνει είτε με SD κάρτα (έως 128GB) είτε μέσω τοποθέτησης ενός έξτρα SSD δίσκου έως 1TB.

Η μπαταρία των 5000mAh δίνει μια αυτονομία γύρω στις 8 ώρες, λέει η Teclast, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει laptop σε τέτοια κατηγορία τιμής, που να κάνεις δουλειά και να αντέχει πάνω από 5-6 ώρες.

Το εξαιρετικής ομορφιάς laptop της Chuwi ζυγίζει 1,2 κιλά και έχει 2 USB3.0 θύρες, μια HDMI, μια Type-C και θύρα για ακουστικά 3,5χιλ. Επιπλέον συνδέεται και στις δυο μπάντες του WiFi και έχει BT4.2

Σημαντικό: Πέρα από όλα τα άλλα, είναι και global έκδοση που σημαίνει ότι δεν θα μας έρθει με Κινέζικα στα προεγκατεστημένα windows.

Το έχει στοκ κι εσείς μπορείτε να το παραγγείλετε τώρα με 342€ τελική τιμή!

Κουπόνι: BGCWAOP7

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments