Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Προσφορές Xiaomi Smart IP 1080p Night Vision κάμερα με 24€!

Xiaomi Smart IP 1080p Night Vision κάμερα με 24€!

-

- Advertisement -

Από την κάμερα της Xiaomi δύσκολα θα απογοητευτείτε, ή θα βρείτε κάτι το οποίο δεν θα σας ικανοποιήσει.

Κι αυτό επειδή, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, έχουν ποιότητα στα ύψη και τιμές ανταγωνιστικές, ακόμα κι όταν δεν είναι σε προσφορά.

Όταν, όμως, έχουμε ένα promotion sale να “τρέχει” αυτό το διάστημα, η αγορά για όποιον χρειάζεται κάμερα παρακολούθησης, γίνεται χαρά!

Η κάμερα της Xiaomi βγάζει video στα 1080p και έχει πανοραμική λήψη 360ο, ενώ οι λήψεις το βράδυ δεν αποτελούν εμπόδιο, χάρη στο night vision με 10 μέτρα εύρος λήψης!

- Advertisement -

Έχει αισθητήρα που εντοπίζει το ανθρώπινο σώμα, τραβώντας αμέσως video από την περίσταση για να το στείλει στο κινητό σας.

Ένα ακόμα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός όχι κάνει χρήση του codec H.265 για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα video ΚΑΙ – το πιο σημαντικό – πολύ χαμηλό μέγεθος αρχείων.

Φυσικά έχει αυτόματο loop για να σβήνει τα παλιά αρχεία, τα οποία μπορείτε να τα αποθηκεύετε είτε στο cloud, είτε σε micro SD κάρτα (μέχρι 64GB).

Την εικόνα της κάμερας μπορείτε να την παρακολουθείτε από διάφορες συσκευές, ενώ εξαιρετικό είναι και το app της (Mijia app), μέσω του οποίου μπορείτε και να συνομιλείτε με όποιον είναι στο χώρο που την έχετε τοποθετήσει!

Η τιμή της είναι στα 24€ με το κουπόνι: BGIMILABG και συμπεριλαμβάνει στην τιμή την Priority αποστολή!

Αποκτήστε την κάμερα της Xiaomi με 24€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!