Με 16€ μέχρι τώρα έχουμε βρει σε προσφορά το Mi Band 3, άντε και κάνα Νο-name Band, που όπως όλα σε αυτή την κατηγορία υποφέρουν σε συγκεκριμένο τομέα. Την εφαρμογή που τα συνδέει με το κινητό σας.

Βλέποντας λοιπόν το Honor Band 5i με μόλις 16€ τελική τιμή, δεν μπορώ πάρα να σας το προτείνω χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αφού το Smart Band της Honor μπορεί να μην είναι η αιχμή της τεχνολογίας, σίγουρα όμως θα βγάλει ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ απο τα 16€ που θα δαπανήσετε για χάρη του.

Στη πρόσοψη του θα βρείτε μια έγχρωμη οθόνη 0.96″, που εμφανίζει μέχρι και 30 χαρακτήρες ταυτόχρονα, και απο κάτω της έχει μια μεγάλη περιοχή αφής που χρησιμοποιείται για να το ελέγξετε, μαζί με τα Gestures.

Η Honor αναφέρει πως το Band 5i είναι Water Resistant, χωρίς να δίνει έξτρα λεπτομέρειες βέβαια, οπότε προσοχή εδώ. Βροχή και ιδρώτας θα είναι οκ, αλλα πέρα απο αυτό, μάλλον θα έχετε πρόβλημα.

Εκτός του αισθητήρα ανάγνωσης καρδιακών παλμών, έχει ένδειξη για το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα (SpO2) ενώ με τη βοήθεια του TrueSleep 3.5 μπορεί να καταγράψει και τον ύπνο σας.

Από πλευράς καταγραφής αθλητικών δραστηριοτήτων, θα βρείτε 9 διαφορετικά Modes (Outdoor running, indoor running, outdoor walking, outdoor riding, indoor cycling, free training, indoor walking, rowing machine, elliptical machine) , ενώ φυσικά αφού εγκαταστήσετε το Huawei Health στο κινητό σας, μπορείτε να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις σας απο την οθόνη του.

Η φόρτιση της μπαταρίας του γίνεται μέσω USB, το οποίο εμφανίζεται αν αφαιρέσετε το πάνω κομμάτι του λουριού, κάτι που σημαίνει οτι δυστυχώς τα λουράκια του δεν είναι εναλλάξιμα, θα πρέπει να βρείτε τα συγκεκριμένα αν θέλετε να τα αλλάξετε.

Η φόρτισης διαρκεί περίπου 1.5 ώρα, και μια πλήρη φόρτιση της μπαταρία των 96mAh σας προσφέρει περίπου 10 ημέρες λειτουργίας.

Το βασικότερο όπως είπαμε όμως, είναι οτι το Honor 5i έρχεται σε τρομερή τιμή απο το , εκει που θα το βρείτε με μόλις 16€ τελική τιμή, και νομίζω οτι αν είστε σε αναζήτηση μιας τέτοιας συσκευής, αξίζει τουλάχιστον μια δεύτερη και μια τρίτη ματιά.

Αποκτήστε το Honor Band 5i Smart Band στα 16€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αν θέλετε Priority για να είστε σίγουροι οτι δε θα το περιμένετε κανα τρίμηνο, μπορείτε να το πάρετε απο εδώ, με τελική τιμή τα 21.5€

Αποκτήστε το Honor Band 5i Smart Band στα 21€ τελική με Priority

Απο το Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments