Νέο ΗΛΙΑΚΟ ρολόι από την North Edge, αδιάβροχο έως 50 μέτρα, με πυξίδα κλπ στα 51,8€!

0

Ένα διαφορετικό ρολόι από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από το Banggood σας έχω σήμερα αγαπητοί μου.

Ένα ρολόι που διαφημίζεται ως smartwatch, αλλά δεν είναι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι με την κλασική έννοια του όρου. Έχει όμως τις δικές του χάρες.

Κατασκευαστής είναι η πολύ γνωστή στο χώρο των ρολογιών North Edge και πάμε να δούμε γιατί αξίζει της προσοχής μας αυτή η πρόταση.

Πρώτα-πρώτα, το μεγάλο του ατού και το βασικό του χαρακτηριστικό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι: ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ!

Το ρολόι της North-Edge φορτίζει μόνο με τη δύναμη και τις ακτίνες του ήλιου! Έτσι δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας φορτιστές ή να ψάχνετε για φορτιστή.

Έγραψα “μόνο”, ΑΛΛΑ το παίρνω πίσω. Το ρολόι της North-Edge μπορεί να φορτιστεί και από λάμπα, με συννεφιά ή ακόμα και μέσα από το παράθυρο!

Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι – όπως τουλάχιστον λέει η  North Edge – δεν χρειάζεται παρά μονάχα 15 λεπτά για να φορτίσει.

Αυτό προφανώς με δυνατό ήλιο. Το καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει η ιδέα των ηλιακών συσκευών είναι πάντα επίκαιρη, οικολογική και μας αρέσει εξίσου όπως η ηλεκτρική ενέργεια.

Πρέπει όμως να υλοποιείται και σωστά κι εδώ έχω τους ενδοιασμούς μου για το συγκεκριμένο. Μακάρι όμως να είναι όπως τα λέει η North Edge.

Συνεχίζοντας να πούμε ότι το ρολόι έχει αναλογική αλλά και ψηφιακή ένδειξη ώρας, ενώ είναι κατά κάποιον τρόπο στρατιωτικού τύπου, αφού όλο στρατιώτες το φορούν.

Είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα, έχει ξυπνητήρι, έχει αντίστροφη μέτρηση, έχει ναίλον λουράκια για μεγάλη αντοχή, έχει πυξίδα και δείχνει ημερομηνία.

Επιπλέον έχει χρονόμετρο που φτάνει έως και τις 99 ώρες 59λ. μέτρηση, έχει παγκόσμια ώρα με 48 πόλεις και οπίσθιο φωτισμό αλλά και ήχους!

Οι ήχοι θα σταματούν αυτόματα όταν το ρολόι “καταλάβει” ότι δεν έχει και πολύ μπαταρία ακόμα.

Δεν είναι αφής, λειτουργεί με τα κουμπάκια του, δεν μετράει ύπνο, αθλήματα και ό,τι άλλο έχετε συνηθίσει, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Η διάμετρος της οθόνης είναι 47 χιλιοστά, άρα μιλάμε για μεγάλο ρολόι και το πάχος του είναι στα 7 χιλιοστά άρα είναι αρκετά λεπτό και όχι ογκώδες.

Δεν έχει και την καλύτερη εμφάνιση, αλλά εγώ ψήθηκα και ετοιμάζομαι κάποια στιγμή να το φέρω.

Αν πειστήκατε κι εσείς, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε στην τιμή των 51,8€ από το Banggood με σχεδόν δωρεάν μεταφορικά!

Κουπόνι: BGc63ae5

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo