Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσω αυτό το άρθρο, λέγοντας σας , πόσο βολικά είναι ,και πόσο καλό ήχο έχουν τα Redmi Airdots. Για να μην πω για την αρκετά καλή αυτονομία τους, και την εξαιρετική τιμή τους, στην σημερινή προσφορά.

Αν’αυτού θα ξεκινήσω με μια συμβουλή. Αν τα πάρετε για να τα χρησιμοποιήσετε, και οχι για να τα δοκιμάσετε, πάρτε 2 ζευγάρια, γιατί  ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ. Όχι, όχι “μπορεί” να τα χάσετε, ούτε “υπάρχει περίπτωση” να τα χάσετε. ΘΑ τα χάσετε.

Αι κειμ ιν λαικ α ρεκιν μπολ που έλεγε και ο Ζαμπέτας.

Τα Redmi Airdots αγαπητέ αναγνώστη, αγαπητή αναγνώστρια, και αγαπημένα μου παιδιά είναι η πρόταση της Redmi στα True Wireless in-ear ακουστικά, και όπως κάθε άλλη απάντηση που έχει βάλει το χεράκι της η , είναι εκκωφαντική.

Με κόστος μόλις 14,30€ στη σημερινή προσφορά, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, που θα σας εξυπηρετήσουν εξαιρετικά, μέχρι να τα χάσετε, κάτι που θα γίνει σύντομα. Τι έλεγα; Α ναι, θα τα χάσετε.

Μέχρι να μην τα βρίσκετε, επειδή χαθήκανε, θα παρατηρήσετε οτι τα Redmi Airdots είναι πολύ βολικά στα αυτιά, μιας και έχουν και σωστό σχεδιασμό, αλλά και ελάχιστο βάρος 4 γραμμαρίων, έκαστος, για αυτό και δε θα το καταλάβετε όταν(όχι αν) τα χάσετε.

Η σύνδεση γίνεται άμεσα και γρήγορα με τη συσκευή σας, μέσω Bluetooth 5.0, και σας προσφέρουν στέρεο ήχο, αλλα και Noise canceling κατά τις κλήσεις σας, μέσω ενός 7.2mm Moving Coil Drive Unit και του ειδικά σχεδιασμένου DSP, για μείωση των εξωτερικών θορύβων.

Στο εσωτερικό του κάθε ακουστικού υπάρχει μια μπαταρία 40mAh που προσφέρει αυτονομία 4 ωρών, και αν στο μεταξύ δεν το έχετε χάσει, μπορείτε να το ξαναφορτίσετε στη θήκη μεταφοράς του, με την βοήθεια της οποίας, η συνολική αυτονομία των Redmi Airdots αγγίζει τις 12 ώρες.

Σίγουρα η ποιότητα του ήχουν δεν είναι εφάμιλλη των πολύ πιο επώνυμων, στον τομέα του ήχου, λύσεων, αλλά για κάποιον που ψάχνει μια φτηνή λύση, χωρίς να κλαίει τα αυτάκια του, τα Airdots είναι εξαιρετική επιλογή και η σημερινή προσφορά “δε χάνεται” (είδατε τι έκανα εδώ ε;)

Έτσι μπορείτε να τα αποκτήσετε στα 12,30€ με την απλή αποστολή στα 2,40€ και την αποστολή με Priority στα 2,90€.

Αποκτήστε τα Xiaomi Redmi Airdots στα 12,30€

Με κουπόνι BGXM6644 από το Banggood
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
antou
antou
Aug 27, 2019 23:54

Να σε καλά για την προσφορά! Τα τσίμπησα κιόλας!