Η Realme δεν μένει «στάσιμη» και μετά τον πάταγο που έκανε στην αγορά των smartphones, θέλει τώρα να κατακτήσει και νέους ορίζοντες.

Σήμερα, λοιπόν, όπως το περιμέναμε, μας παρουσίασε και το νέο της smartwatch και πλέον γνωρίζουμε και τις λίγες λεπτομέρειες που δεν ξέραμε από προηγούμενες διαρροές.

Για το σχεδιασμό του τα είχαμε πει σε προηγούμενη είδηση: μοιάζει πολύ με το Oppo Watch που μοιάζει πολύ με το Apple Watch.

Η οθόνη του είναι στις 1,4’’, full touchscreen με 2,5D καμπυλωτό Gorilla Glass 3 για προστασία και ανάλυση 320x320 με 323ppi και 380nits φωτεινότητα.

Σε πρώτη φάση θα διαθέτει 12 watchfaces αλλά η Realme υπόσχεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν με OTA update περισσότερα από 100 ακόμα!

Έχει ειδικό Health Assistant που εργάζεται σε 24ωρη βάση και σε πραγματικό χρόνο μετρά καρδιακούς παλμούς, επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και 14 διαφορετικά αθλήματα.

Υπάρχει φυσικά βηματομετρητής, ειδοποίηση για όταν καθόμαστε για πολύ ώρα, έχει διαλογισμό (!) που θα δούμε στην πράξη τι είναι, αλλά και μας ειδοποιεί να πιούμε νερό ενώ το βράδυ καταγράφει και την ποιότητα του ύπνου μας.

Η σύνδεση του Realme Watch με το κινητό μας θα γίνεται μέσω του Realme Link app κι έτσι θα βλέπουμε ειδοποιήσεις, κλήσεις και μνμ στην οθόνη του.

Μέσω του Watch της Realme θα ελέγχουμε τη μουσική μας, θα ξεκλειδώνουμε το κινητό μας αλλά και θα ελέγχουμε από μακριά την κάμερά του. Μάλιστα το Realme Watch έχει και πιστοποίηση για IP68 οπότε το παίρνουμε άφοβα και στην πισίνα.

Στην φρέσκια προσφορά του , μπορείτε να βρείτε το Realme Watch με 47€, η οποία είναι τελική τιμή, αφού το Priority είναι εντελώς δωρεάν.

Το μόνο πρόβλημα είναι θα χρειαστεί λίγο υπομονή, αφού οι αποστολές ξεκινούν 30 του μήνα.

Αποκτήστε το Realme Watch στα 47.3€ απο το Gearbest

Σε Flash Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments