Αρχικά, αγαπητέ αναγνώστη, κράτα οτι μιλάμε για Presale. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει οτι ψωνίζεις σήμερα, και το ακουστικό φεύγει 27 του Ιουλίου, ΑΛΛΑ μπορεί να υπάρχει αναμονή, αλλα υπάρχει και θέμα εδώ. Γιατι το ακουστικό της έχει όλα οσα περιμένετε απο ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ακουστικό, και είναι και κουκλί.

Το Xiaomi LYEJ06LS είναι hardsfree τύπου earhook, και έχει προσεγμένο Design, για να μοιράζει σωστά το βάρος και την πίεση στο αυτί σας, για να μη σας κουράζει με την πολύωρη χρήση.

Το τελικό κομμάτι που περιλαμβάνει το in-ear ακουστικό με Driver 12mm, είναι περιστρεφόμενο, για να μπορεί να ταιριάξει τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό αυτί σας.

Στο εσωτερικό του, έχει ένα Bluetooth 5.0 Chip της Qualcomm για σταθερή σύνδεση με το κινητό σας, και μια μπαταρία 100mAh, που του χαρίζει 8 ώρες συνεχόμενης ομιλίας.

Η αυτονομία του λοιπόν, είναι πάρα πολύ καλή, και γίνεται ΑΠΙΣΤΕΤΗ, αν αναλογιστείτε, οτι δανειζόμενη την ιδέα απο τα TWS ακουστικά, η Xiaomi έχει προσθέσει μια θήκη μεταφοράς/φόρτισης στο πακέτο με έξτρα μπαταρία 600mAh, που μπορεί να φορτίσει 4 ακόμα φορές το ακουστικό, οπότε πάμε συνολικά στις 40 ώρες λειτουργίας με μια φόρτιση!!

Ο έλεγχος των λειτουργιών του γίνεται από δύο κουμπιά, ένα πάνω στο ακουστικό, και ένα στον βραχίωνα της συσκευής, τα οποία έχουν διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα αν θα τα πατήσετε μια φορά, ή παρατεταμένα.

Στην προσφορά του Banggood, θα βρείτε το Xiaomi LYEJ06LS με 32,2€ τελική τιμή, μαζί με τα έξοδα για Priority, μια τιμούλα που νομίζω δεν είναι καθόλου άσχημη, για ένα άνετο, ασφαλές στο αυτί, Handsfree, με καλό ήχο, Noice Cancelation και 40 ώρες λειτουργίας με μια φόρτιση.

Αποκτήστε το Xiaomi LYEJ06LS στα 32,9€

Με κουπόνι BGXMPROE
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments