Θα σας πώ την αμαρτία μου. Όσο αντιπαθώ τα τετράγωνα ρολόγια, μετά απο κανα δίμηνο με το Amazfit GTS, δεν μπορώ πάρα να παραδεχτώ οτι όταν μιλάμε για Smartwatch, που πρέπει να προβάλουν κείμενο, οι τετράγωνες συσκευές είναι πολύ πιο “λογικές” σαν σκέψη.

Παρόλα αυτά, το δεύτερο Smartwatch της Xiaomi, το Mi Watch Color, άφησε πίσω του, το ξεπατικωμένο από το Apple Watch, design του πρώτου Mi Watch, και υιοθετεί στρογγυλή οθόνη, αλλα συνεχίζει να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Έτσι, στην πρόσοψη του θα βρείτε μια AMOLED οθόνη 1.39″ και τα λουράκια του Mi Watch Color είναι τα κλασσικά των 22 χιλιοστών, οπότε μπορείτε να του βάλετε όποιο σας αρέσει, από τα πάρα πολλά που θα βρείτε στην αγορά.

Σε αντίθεση με το πρώτο Mi Watch, το Color ΔΕΝ είναι Android Wear με την Miui απο πάνω, αλλα τρέχει ένα custom “dumb” λειτουργικό, που θυμίζει αρκετά τα ρολόγια της Amazfit, κάτι μάλλον λογικό.

Στο εσωτερικό του, έχει 512MB RAM και 2GB ενσωματωμένης μνήμης, ενώ έχει και κεραία Bluetooth 5.0 για να συνδέεται με το κινητό σας.

Επίσης θα βρείτε και ενσωματωμένο GPS, που μπορεί να σας βοηθήσει στην καταγραφή των αθλητικών σας επιδόσεων σε 10 διαφορετικά αθλήματα, ενώ ΦΥΣΙΚΑ, έχει και αισθητήρα ανάγνωσης καρδιακών παλμών.

Μεσα σε όλα αυτά, βάλτε το NFC, αλλα και την αδιαβροχοποίηση μέχρι τις 5 ατμόσφαιρες, καθώς και την μπαταρία 450mAh που του χαρίζει αυτονομία 14 ημερών!

Για την ώρα, όπως και το αρχικό Mi Watch, το Mi Watch Color, έχει για την ώρα μόνο Chinese έκδοση, αφού η Xiaomi δε δείχνει ιδιαίτερο ζήλο να το κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας, οπότε θα έχετε μόνο αγγλικά και κινέζικα στις γλώσσες.

Xiaomi Mi Watch Color Full Review! There's A Couple Of Issues. Let Me Explain.

Αν δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό, τότε θα βρείτε την Κινέζικη έκδοση του Mi Watch Color στο με 120€! Έχει βέβαια και 13.5€ αποστολή για Priority, αλλα έχει και δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά. Κάτι είναι και αυτό.

Αποκτήστε το Xiaomi Mi Watch Color στα 133,5€

Στο Flash Sale του Gearbest
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments