Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Προσφορές Xiaomi Aqara N100: Το «μέλλον» έφτασε και στο Banggood!

Xiaomi Aqara N100: Το «μέλλον» έφτασε και στο Banggood!

-

- Advertisement -

Το Gearbest είχε τα ηνία… Το Gearbest «έκοβε και έραβε»… Το Gearbest ήταν το μόνο που είχε διαθέσιμη την Xiaomi Aqara N100!

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και η πανέξυπνη κλειδαριά της Xiaomi έρχεται και στο Banggood, στις 6 Φεβρουαρίου κι εσεις μπορείτε να την προπαραγγείλετε στη χαμηλότερη τιμή ever!

Τι εστί Xiaomi Aqara N100; Μια πανέξυπνη κλειδαριά από το μέλλον, την οποία μας έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό ο Άγγελος και την οποία αμέσως αγαπήσαμε!

Πάμε να θυμηθούμε όμως εν τάχει τι μας προσφέρει η κλειδαριά αυτή:

- Advertisement -

Έχει 7 (!!) τρόπους για να κλειδώσει: κλειδί, pin, δακτυλικό αποτύπωμα, προσωρινό pin, NFC και μέσω του Xiaomi app.

Έχει κολπάκια όπως τη δυνατότητα να πατάτε πρώτα ό,τι αριθμούς θέλετε και μετά να βάλετε το κανονικό pin για να μπερδεύεται τους πάντες.

Δεν μπορεί να ξεγελαστεί, εκτός πια κι αν σας κόψουν το δάκτυλο (μπρρρρ) και βέβαια σε προσπάθειες παραβίασης θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

Επιπλέον έχει και Gateway για να συνδεθεί με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας και να γίνετε… πάρτυ κάθε φορά που μπαίνετε ή βγαίνετε από την πόρτα!

Αρκετά όμως με αυτά. Το ζουμί της υπόθεσης είναι τα λεφτά της και στην Preorder προσφορά του Banggood μπορείτε να την αποκτήσετε με 167€!!

Η τιμή αυτή αφορά σε αποστολή στο σπίτι σας μέσω Eu Priority Line που αποδεδειγμένα εδώ και καιρό ΔΕΝ σταματά στο τελωνείο.

Αποκτήστε την Aqara N100 με 167€ από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!