Το είχε τα ηνία… Το «έκοβε και έραβε»… Το ήταν το μόνο που είχε διαθέσιμη την Aqara N100!

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και η πανέξυπνη κλειδαριά της Xiaomi έρχεται και στο Banggood, στις 6 Φεβρουαρίου κι εσεις μπορείτε να την προπαραγγείλετε στη χαμηλότερη τιμή ever!

EDIT: Αυτά γράφαμε στην αρχή της χρονιάς. Στοκ υπάρχει και τώρα στο Banggood ενώ η τιμή της εξακολουθεί να είναι η χαμηλότερη έβερ!

Τι εστί Xiaomi Aqara N100; Μια πανέξυπνη κλειδαριά από το μέλλον, την οποία μας έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό ο Άγγελος και την οποία αμέσως αγαπήσαμε!

Πάμε να θυμηθούμε όμως εν τάχει τι μας προσφέρει η κλειδαριά αυτή:

Έχει 7 (!!) τρόπους για να κλειδώσει: κλειδί, pin, δακτυλικό αποτύπωμα, προσωρινό pin, NFC και μέσω του Xiaomi app.

Έχει κολπάκια όπως τη δυνατότητα να πατάτε πρώτα ό,τι αριθμούς θέλετε και μετά να βάλετε το κανονικό pin για να μπερδεύεται τους πάντες.

Δεν μπορεί να ξεγελαστεί, εκτός πια κι αν σας κόψουν το δάκτυλο (μπρρρρ) και βέβαια σε προσπάθειες παραβίασης θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

Επιπλέον έχει και Gateway για να συνδεθεί με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας και να γίνετε… πάρτυ κάθε φορά που μπαίνετε ή βγαίνετε από την πόρτα!

Αρκετά όμως με αυτά. Το ζουμί της υπόθεσης είναι τα λεφτά της και στην Preorder προσφορά του Banggood μπορείτε να την αποκτήσετε με 154€!!

Η τιμή αυτή αφορά σε αποστολή στο σπίτι σας με τρένο που δεν σταματά στο τελωνείο.

Αν θέλετε την Eu Priority Line που θα σας φέρει το πακέτο ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο γρήγορα και με την ασφάλεια της DHL, η τιμή ανεβαίνει στα 162€.

Αποκτήστε την Aqara N100 με 154€ ή 162€ από το Banggood
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments