Το υπνοδωμάτιό σας χρειάζεται μια αλλαγή… και η 10ετίας και βάλε τηλεόραση που έχετε εκεί δεν ταιριάζει πια με την αισθητική σας.

Ξέρετε ποια ταιριάζει όμως; Η Smart TV της Xiaomi που θα σας παρουσιάσουμε!

Κατ’ αρχάς να σημειώσουμε ότι είναι η International version και όχι καμμιά Κινέζικη, οπότε ξεκινάμε καλά και με γερές βάσεις.

Συνεχίζουμε με τις απολαυστικές 32 ίντσες της (για δωμάτιο) και την οθόνη με την ποιοτική απεικόνιση των χρωμάτων σε ανάλυση HD.

Περνάμε στον ήχο, με την τηλεόραση της Xiaomi να έχει ενσωματωμένα 2 stereo ηχεία των 5W το καθένα, με υποστήριξη Dolby-DTS.

Η Xiaomi έχει πάρει την έγκριση για να προβάλει υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο στην τηλεόρασή της τόσο από το Netflix, όσο και από το Amazon Prime.

Η χρήση της γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το χειριστήριο που δέχεται και φωνητικές εντολές, ενώ ενσωματωμένος είναι και ο Google Assistant.

Μιλάμε για Android TV, οπότε το περιβάλλον θα είναι οικείο σε αρκετούς από εσάς, με υποστήριξη Chromecast για να προβάλλεται σε αυτή ό,τι βλέπετε στο κινητό σας!

Δεν υστερεί ούτε σε συνδεσιμότητα, με 3 θύρες HDMI, 2 θύρες USB, 1 για Ethernet, 1 για AV και 1 για ακουστικά.

Στο εσωτερικό της «τρέχει» 64bitος τετραπύρηνος επεξεργαστής που συνοδεύεται από 1,5GB RAM και 8GB ROM, ενώ το κομμάτι των γραφικών αναλαμβάνει η Mali 470.

Η τηλεόραση της Xiaomi έχει bluetooth (4.2), συνδέεται και στις δυο μπάντες του WiFi και ο ρυθμός ανανέωσής της φτάνει τα 60Hz.

Το κόστος της είναι μόλις στα 141€ στην προσφορά του Banggood, και έρχεται στο χώρο σας με την ασφάλεια και την εγγύηση της DHL από Τσέχικη αποθήκη!

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε Ship From CZ! Η τιμή της είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ

Επειδή μιλάμε για ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που ειναι πολύ πιο πιθανό να σας έρθει κομμάτια, πληρωμή ΜΟΝΟ ΜΕ PAYPAL, και το τραβάτε βίντεο όταν το ξεπακετάρετε. Πάντα ισχύουν αυτά, αλλα ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, είναι απαραίτητα να το κάνετε. Βέβαια με την DHL που στέλνει το BG, δυο οθόνες που έχουμε πάρει εγώ και ο Άγγελος μας ήρθαν στην πένα!

Κουπόνι: BGMITV4A09

Αποκτήστε την 32άρα TV της Xiaomi με 141€

Κουπόνι: BGMITV4A09
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments