Ένας ωραίος τρόπος για να έχετε τακτοποιημένο το γραφείο του πιτσιρικά, ή το δικό σας, είναι να βάλετε ένα τέτοιου στυλ «κουτί».

Ο πολυλειτουργικός αυτός χώρος θα ταιριάξει με τα περισσότερα γραφεία, μιας και έρχεται σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Αν ήταν να μαντέψω πάντως, για εμάς εδώ στην Ελλάδα, το μαύρο μάλλον είναι η μόνη μας επιλογή.

Όπως και να ‘χει, το Banggood το βγάζει σε μια πάρα πολύ ωραία τιμή, οπότε είπαμε να σας το παρουσιάσουμε! J

Από design, όπως θα δείτε, δεν πάσχουμε. Ο χώρος αυτός είναι από ξύλο, οπότε θα ταιριάξει μια χαρά στο ξύλινο γραφείο σας.

Έχει ένα σωρό θήκες, σε σημείο που χάνεις την μπάλα. Ωστόσο όταν τα βάλεις όλα σε μια τάξη (στυλό, γόμες, ξύστρες, μολύβια, σημειωματάρια κτλ) τότε το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Κι αυτό επειδή το γραφείο θα είναι τακτοποιημένο, τα συρτάρια του θα μπορούν να γεμίσουν με πράγματα που χρησιμοποιείς λιγότερες φορές και τα πιο συνηθισμένα «εργαλεία» δουλειάς θα είναι κοντά σου.

Πολύ κοντά σου: τόσο κοντά όσο ένα άπλωμα του χεριού!

Οι διαστάσεις του είναι 21εκ μήκος, 18,7εκ ύψος και 16εκ πλάτος. Οπότε δεν είναι τεράστιο αλλά το λες και – τηρουμένων των αναλογιών – κομψούλι.

Μάλιστα έχει και δικό του συρταράκι για να αποθηκεύετε επιπλέον μικροαντικείμενα.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν το έχουμε συνηθίσει στο γραφείο μας, ωστόσο μιας που δεν είναι και τόσο μεγάλο, σίγουρα κάποιοι θα το «τσιμπήσετε».

Κι όσοι το κάνετε, θα το βρείτε σε εξαιρετική τιμή από το Banggood, μιας και θα το πάρετε στα 12,5€ με δωρεάν αποστολή από τις 15 Μαρτίου.

Αποκτήστε το με 12,5€ στην προσφορά του Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για