Αποκτήστε όχι ένα, αλλά ΤΡΙΑ dimmable φώτα της Yeelight που ζεσταίνουν (ή και θερμαίνουν) το χώρο σας!

0

Φώτα για την τραπεζαρία, για το σαλόνι, για την κρεβατοκάμαρα ή για τα παιδικά δωμάτια (και όχι μόνο) έχουμε παρουσιάσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Υπήρχε, ωστόσο, ένα μεγάλο κενό σε ό,τι αφορά στο χώρο «…που ακόμα και ο βασιλιάς μόνος του πηγαίνει». Στο «μέρος» που λένε και στο χωριό μου. Στο ΜΠΑΝΙΟ.

Όχι πια όμως! Διότι βρήκαμε μια εξαιρετική λύση για φως και στο μπάνιο σας, το οποίο όχι απλά θα σας φωτίζει, αλλά έχει τη δυνατότητα να σας ζεσταίνει το χειμώνα ή να σας δροσίζει το καλοκαίρι!

Φίλες και φίλοι του angroid.gr, σας παρουσιάζουμε το Yeelighy YLYB01YL.

Το εν λόγω φως – με το διόλου ευκαταφρόνητο βάρος των 9 κιλών και τις αρκετά μεγάλες διαστάσεις – είναι ένα ακόμα προϊόν της Xiaomi. Ή καλύτερα της γνωστής θυγατρικής της, της Yeelight.

Το μεγάλο του μέγεθος δικαιολογείται από το γεγονός ότι, όπως γράψαμε και παραπάνω, δεν λειτουργεί απλά ως φως, αλλά έχει λειτουργία για παροχή ζεστού ή κρύου αέρα.

Μια λύση εξαιρετική στα μάτια μου, με το μόνο μου ερωτηματικό να αποτελεί ο τρόπος εγκατάστασής του και τα μερεμέτια που θα χρειαστεί να γίνουν για να ολοκληρωθεί η δουλειά.

Πάντως αν το προτιμήσετε, νομίζω ότι θα σας αποζημιώσει.

Το φως είναι dimmable για να το ρυθμίζετε όπως θέλετε, ενώ διαθέτει 8 διαφορετικές λειτουργίες, όπως: ζεστό/κρύο αέρα, τρεις διαφορετικές ταχύτητες, εξαερισμό, στέγνωμα, φωτισμό, χρονοκαθυστέρηση και έξυπνο έλεγχο.

Από τα παραπάνω συνειδητοποιεί κανείς ότι το YLYB01YL κάνει τελικά πολλά περισσότερο από το να σας ζεσταίνει-δροσίζει-φωτίζει.

Καθαρίζει το χώρο από δυσάρεστες μυρωδιές, το χειμώνα μπορεί να στεγνώσει ακόμα και ρούχα (!) ενώ και οι 8 λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες από το Bluetooth χειριστήριο, το οποίο θα κρέμεται στον τοίχο!

Και ναι… μπορεί να βλέπετε τα Κινέζικα και να τρομάζετε, ωστόσο έχει και τα εικονίδια που λίγες φορές να τα κοιτάξετε και στη φωτογραφία, γρήγορα θα μάθετε τι κάνει το καθένα.

Ένα τελευταία θετικό του προϊόντος αυτού, είναι και η τιμή του. Πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε; Αφού όλα όσα σας παρουσιάζουμε είναι σε προσφορά πάντα.

Έτσι λοιπόν, αν το έξυπνο και πολυλειτουργικό φως της Xiaomi σας έκανε το κλικ, μπορείτε να το παραγγείλετε από το Banggood στην τιμή των 144,8€!

Πέρα από αυτό, ωστόσο, έχουμε σε προσφορά και το Yeelight YLYB02YL αλλά και το Yeelight YLYB06YL. 

Το τελευταίο αποτελεί και την καλύτερη προσφορά αυτό το διάστημα.

Ο λόγος είναι ότι για τα άλλα δυο τα μεταφορικά είναι μεν δωρεάν, αλλά το πακέτο έρχεται με το τρένο και αν θέλετε την priority κοστίζει 15€.

Στην περίπτωση του Yeelight YLYB06YL έχουμε και τη χαμηλότερη τιμή και τα μεταφορικά με την Eu Priority είναι μόλις 5€

[calloutangr header=”Αποκτήστε το YLYB01YL στα 144,8€ με τρένο” subheader=”Promo Sale” url=”https://www.banggood.com/custlink/G3mRPd5eWP”] [calloutangr header=”Αποκτήστε το YLYB02YL στα 153€ με τρένο” subheader=”Promo Sale” url=”https://www.banggood.com/custlink/3vDYFRtgcQ”] [calloutangr header=”Αποκτήστε το YLYB06YL στα 133€ με Eu Priority” subheader=”Promo Sale” url=”https://www.banggood.com/custlink/vKvdPhP6J1″]
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo