LG Nexus 4 σε λευκό χρώμα και επίσημα. Η LG μιλάει και για το επόμενο Nexus

0

Η LG τελικά παρουσίασε και επίσημα το λευκό Nexus 4, το οποία θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, αρχικά στην Κίνα, και αργότερα σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από το λευκό χρώμα στο πίσω μέρος(το μπροστά παραμένει μαύρο) το hardware άλλα και η εμφάνιση της συσκευής είναι ίδια και απαράλλαχτη απο το Nexus 4 που όλοι ξέρουμε. Snapdragon S4, Οθόνη 4.7″ True HD IPS Plus, 2GB RAM.

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται, αλλά εμένα αυτό το υβριδικό λευκόμαυρο δε με ελκύει ιδιαίτερα και θα μείνω πιστός στην μάχη που δίνω να αποκτήσω την φωτεινή…μαύρη έκδοση της συσκευής!

Οι άνθρωποι της LG μίλησαν και για πιθανά σχέδια για ένα Nexus 5, καταρρίπτωντας της πιθανότητα να δημιουργήσουν το επόμενο Nexus. Όχι άμεσα δηλαδή.

Επίσης οι άνθρωποι της κορεάτικης εταιρίας δήλωσαν οτι δεν σκέφτονται την πιθανότητα να δημιουργήσουν μια συσκευή με καθαρό Android στα χνάρια του Galaxy S4 Google Edition, αφού σύμφωνε με δηλώσεις του αντιπροέδρου της LG Mobile Ευρώπης, Kim Won, μια τέτοια συσκευή “δε θα είχε καμία αξία για εμάς χωρίς το δικό μας Skin”

Δεν υπάρχουν λοιπόν σχέδια για νέο Nexus λοιπόν, τουλάχιστον σε συνεργασία με την LG. Τουλάχιστον για την ώρα!

Via: The Verge

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo