Έγινε γνωστή η ημερομηνία παρουσίασης των νέων Google Pixel 7! Τι περιμένουμε να δούμε!

0

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση του επερχόμενου Google Pixel 7 στο I/O event της Google, ενώ τώρα η εταιρεία μας αποκάλυψε και την ακριβή ημερομηνία παρουσίασής του.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η νέα σειρά των next-gen smartphones της Google, τα Pixel 7, θα παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στις 06 Οκτωβρίου!

Πέρα από τα smartphones όμως, η Google ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει στο ίδιο event και το ολοκαίνουργιο Pixel Watch της.

It’s all coming together. Όπως μας λέει στο παρακάτω τιτίβισμα:

Τι περιμένουμε από τα νέα Pixel 7

Ευθύς εξ αρχής, να σημειώσουμε ότι δεν περιμένουμε αλλαγές στην εμφάνιση, με τα 7αρια να μοιάζουν πάρα πολύ στον προκάτοχό τους, τα Pixel 6.

Τα Pixel 7 θα έχουν διπλή κάμερα και μόνο η Pro έκδοση θα μας έρθει με τριπλή κάμερα. Λογικά πρέπει να περιμένουμε την Samsung GN1 50MP ως βασικό αισθητήρα και μια 13MP ultrawide (SONY IMX38) να τη συνοδεύει.

Στο 7 Pro η τρίτη κάμερα θα είναι μάλλον μια telephoto 48MP της Samsung και αυτή (GM1).

Για τις selfies σας, όλα τα μοντέλα θα έχουν – όπως αναμένεται – έναν φακό 10.87MP επίσης της Samsung.

Η απλή έκδοση θα έχει 6.4” OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz ενώ το Google Pixel 7 Pro θα έχει μια 6.7” OLED οθόνη στα 120Hz.

Και τα δύο κινητά θα έχουν τον τελευταίας τεχνολογίας Google Tensor επεξεργαστή που θα παρουσιαστεί λία συντόμως και αυτός.

Σε ό,τι αφορά στο software, περιμένουμε και τα δύο μοντέλα να έρθουν με Android 13.

Λιγοστά τα νέα για το Pixel Watch

Τώρα σε ό,τι αφορά στο νέο Google Pixel Watch, τα νέα για το smartwatch είναι πολύ λίγα για την ώρα.

Περιμένουμε ότι θα μας έρθει με το Wear OS και θα υποστηρίζει κανονικά τον Google Assistant, τα Google Maps αλλά και άλλες υπηρεσίες και έξυπνες ειδοποιήσεις από την Google.

Στο κομμάτι της μπαταρίας περιμένουμε να έχει μία στα 300mAh που μάλλον θα είναι αρκετή για να του δώσει μια αυτονομία μιας ημέρας ή και λίγο παραπάνω.

[Πηγή]
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo