Το νέο Nothing Phone 2 θα έρθει φέτος, και θα είναι .. Premium.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία συσκευής με την υπογραφή της Nothing, η εταιρία που έχει στο τιμόνι της τον Carl Pei, φαίνεται οτι αλλάζει στόχευση, και θα προσπαθήσει να κερδίσει κομμάτι απο την πίτα της Αμερικάνικης αγοράς, και μάλιστα τον κομμάτι των Premium Smartphones.

Το Nothing Phone 1, κατάφερε να κερδίσει θετικά σχόλια, κυρίως γιατί ήταν κάτι διαφορετικό, και ταυτόχρονα, μια εξαιρετική προσπάθεια για μια εταιρία που αποτελούσε το πρώτο κινητό της, για αυτό και τα κέρδη της εταιρίας εκτοξεύτηκαν στα 200 εκατομμύρια μέσα στο 2022, απο τα μόλις 24 εκ. του 2021.

To Nothing Phone 1 και τα Nothing Ear (1) ήταν τα πρώτα, και άκρως επιτυχημένα προιόντα της Nothing. Σύντομα θα έρθει το επόμενο.

Σε μια συνέντευξη του, στο Inverse, ο πρόεδρος της εταιρίας, Carl Pei, αποκάλυψε οτι το Nothing Phone 2 θα κυκλοφορήσει φέτος, και θα έχει ως πρώτο στόχο την αγορά της Αμερικής, απο την οποία προέρχεται το 1/3 των πωλήσεων των ακουστικών της εταιρίας.

“Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα, αφού ήταν μόλις ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας μας, και είχαμε τα χέρια μας γεμάτα, προσπαθόντας να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, και να δημιουργήσουμε τα πρώτα προϊόντα μας” ανέφερε χαρακτηριστικά το κ. Pei για να συμπληρώσει:

“Οταν φτιάχνεις ένα κινητό για την αγορά της Αμερικής, πρέπει να συνεργαστείς με τους παρόχους, για να πάρεις τις πιστοποιήσεις, αλλα και για να προσαρμόσεις τα χαρακτηριστικά που θέλουν στο OS. Δεν είχαμε τους πόρους για να το κάνουμε αυτό, αλλα πλέον υπάρχουν.”

Το Nothing Phone 2 σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει πιο “premium” χαρακτήρα απο τον προκάτοχό του, ενώ αναφερόμενος στην προσοχή της Nothing για το λογισμικό των συσκευών που κυκλοφορεί, ανέφερε οτι σχεδόν οι 100 απο τους 400 εργαζόμενους της εταιρίας, είναι στο τμήμα Software.

Το πρώτο Nothing Phone, ήταν ένα καλό, αν και λίγο ακριβό τηλέφωνο για αυτά που πρόσφερε. Μια παραγωγή μεγαλύτερης κλίμακας, και συνεργασίες με τους μεγάλους Αμερικάνικους παρόχους, ίσως προσφέρει στην Nothing τον όγκο παραγωγής που χρειάζεται για να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα στα ίδια λεφτά, ή και γιατί όχι μια οικονομική ναυαρχίδα.

Για να δούμε τι ετοιμάζουν φέτος.

[Πηγή]

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo