Ισόπαλα τα iPhone 8 Plus και Samsung Galaxy Note 8 στην κορυφή του τεστ του DxOMark

0

Δεν πέρασαν πολλές μέρες, απο τότε που οι άνθρωποι του DxOMark, ανέδειξαν το iPhone 8 Plus (φτου φτου) ως το κινητό με τις καλύτερες φωτογραφικές επιδόσεις στην αγορά, και ήρθε το Galaxy Note 8 για να ισορροπήσει τα πράγματα.

Στο τεστ της γνωστής ιστοσελίδας, η ναυαρχίδα της Samsung, συγκέντρωσε 94 πόντους, το σκορ δηλαδή που είχε αποσπάσει και το iphone 8 Plus, με τις δύο συσκευές να συγκατοικούν πλέον στην κορυφή.

Η ισοπαλία αυτή βέβαια δεν είναι καθολική, αφού το συνολικό σκορ, αποτελεί μέσο όρο των επιμέρους σκορ σε διάφορες κατηγορίες.

Σε αυτές, το Samsung Galaxy Note 8 απέσπασε το πρώτο 100άρι που δίνουν οι άνθρωποι του DxOMark, στο test της φωτογραφίας, κάτι που το κάνει το καλύτερο κινητό για λήψη φωτογραφιών στον κόσμο.

Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα του ζουμ, αλλα και για το Noise Reduction της κάμερας του νέου Note, τα οποία στρογυλοέκατσαν στην κορυφή της εκάστοτε κατηγορίας.

Εκει που έχασε πόντους το Note 8, είναι στην εγγραφή βίντεο, αφου το Processing των βίντεο και η έλλειψη της αυτόματης εστίασης στο αυτόματο Mode της κάμερας του, του έδωσαν μόλις 84 πόντους, έναντι των 91 του Google Pixel, και των 89 του iPhone 8 Plus και HTC U11.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε, είναι το πόσο εντυπωσιακή κάμερα είχε το Pixel, που ακόμα και τώρα, κονταροχτυπιέται με άνεση με τις νέες ναυαρχίδες. Τόσο μεγάλη επίδραση έχει το Software στο τελικό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε και το Pixel 2 λοιπόν, να δούμε αν θα κατακτήσει και πάλι της κορυφή.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo